Ti hogyan oldjátok meg a borotválást vagy pl. a hajmosást a nagy pocakotokkal?
32hetes vagyok.A hajmosás még előre hajolva megy,de egyre nehezebben:SA kádban hátra hajolva is eléggé kellemetlen.
Na a borotválás meg pff..nemlátok semmit..
Hát igen, a borotválás emlékezetből:-)
A hajmosást, én zuhanyozás közben szoktam megejteni, és akkor nem kell semerre sem hajolni.
19 hós anyuja, és 31 hetes kismama.
Szia!
Nagy hassal az intim borotválást tükör segítségével,a hajmosást én is fürdés közben úgy nem volt nehéz.
Ó, pont tegnap gondolkoztam, hogy már most is éppen-éppen megy a borotválás, mi lesz itt később?! :)
Én viszont a hajamat állva, zuhanyzás közben mosom, így ezzel nincs gond.:)
25 hkm
Apa borotvál, a hajmosás meg zuhanyzás közben nem nehéz.
35 hetes kismami :D
Szia!
A hajmosás zuhanyozás közben a legegyszerűbb! A borotválást én érzésből csinálom és hál isten mindig sikerül foltmentesen! De ha neked nem megy így, akkor kis tükör,vagy kérd meg a párodat, hogy segítsen! :)
Mar nem vagyok terhes, de mar ketszer voltam.
En a borotvalast tapogatassal csinaltam, amugy sem szoktam mar feltetlenul odanezni, mert nagy a rutin, a masik kezemmel meg amugy is erzem, hogy maradt-e meg valami, vagy sima.
Hajmosast pedig altalaban zuhanyozas kozben szoktam csinalni. Furdokadban is tudsz zuhanyozni, akkor nem kell sem hatra fekudni a vizben, sem elore hajolni.
Egyebkent azt mondjak, hogy elore hajolva amugy sem tul jo hajat mosni, marmint a hajadnak nem jo, mert termeszetellenes allasba sodorja at a viz a hajszalakat, igy jobban osszeakadnak, mint ha mondjuk zuhanyzas kozben, allva mosod a hajad, igy viszont utana fesulesnel tobb hullik ki, mint amennyinek kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!