Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés előtt borotválást...

Szülés előtt borotválást magadnak végzed (végezted)? Kell, érdemes vagy a helyzet adja és megoldják a szülőszobán?

Figyelt kérdés
2010. aug. 21. 10:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
79%
A szülésunúk nem először csinálnak ilyet, még a felvételkor megoldják neked. Nem ciki.
2010. aug. 21. 10:41
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Én heti egyszer borotváltam magam a terhesség alatt, az is nagy tortúra volt. Sokan a párjukkal csináltatják, én nem akartam, de természetesen a szülésznő is leborotvál, ha szükségesnek tartják. Nálam is be volt készítve a szülőszobába a borotva, láttam a kisasztalon, de nem kellett és különben meg császár lett a vége.
2010. aug. 21. 10:45
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kb. a 37. héten a párom csinálta, már nem láttam semmit a nagy hasamtól. De egyébként a helyszínen a szülésznők leborotválják, ha szükséges.
2010. aug. 21. 11:13
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem itthon a párom borotválta le,szerencsére nem bennt kellett:-)
2010. aug. 21. 11:13
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Az intimgyanta nagyon jo megoldas. Terhesseg elott en is elleneztem, de miutan mar nem nagyon lattam, mit csinalok odalent, raadtam a fejem. Hetekig kitatart (nekem 5 het), csak az elso alkalom faj, de az sem elviselhetetlen.

A borotvatol egnek all amugy a hajam, biztos nem engednem, hogy barki nekialljon.

2010. aug. 21. 11:15
 6/13 anonim ***** válasza:
Nekem akkora hasam volt-ikrekkel-h képtelen voltam rá,és mivel akkor már egy hónapja kórházban voltam,nem tudtam mást megkérni.Semmi cikis nem volt benne, a szülésznő megcsinálta-egy külön,zárt kis helyiségben voltunk a szülőszoba mellett-leborotvált,beöntést adott,és bár én rémesnek gondoltam előtte,de valahogy annyira természetes volt,h nem éreztem kellemetlenül magam miatta.A beöntés után magamra hagyott,úgyh tényleg nem volt cikis.
2010. aug. 21. 11:15
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
én megoldottam magamnak itthon. terhesség alatt is végig borotváltam, igaz jó félóra kellett, de hát istenem, én így éreztem jól magam:)
2010. aug. 21. 12:38
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
egész terhesség alatt tükörrel csináltam. vajúdás altt is mikro már készültünk bemenni frissen leborotváltam. a szülésznő beöntéskor mondta, hogy egy kis csíkban még maradt, leszedheti-e? Mondtam szedje és kicsit még besegített. ők ehhez hozzá vannak szokva.
2010. aug. 21. 13:56
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia, én is leborotváltam magamnak pont aznap amikor megindult a szülés, engem meg "leszídtak" hogy miért kínlódtam a borotválással mikor ezt ők úgyis megcsinálták volna:)
2010. aug. 21. 18:23
 10/13 anonim ***** válasza:
én szülés előtti éjjel borotváltam magam de a nagy hasamtól mivel semmit nem láttam itt-ott maradt egy kicsi,így a szülésznő is borotvált.mondanom sem kell milyen fájdalmas volt a 4 órás borostán átmenni.
2010. aug. 21. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!