A beöntést, és a borotválást sokan fogjátok kérni, illetve alkalmazni?
Szerintem beöntés nagyon is ajánlatos,mert ez kevésbé ciki,mint ha a szülőágyon jön aminek jönnie kell!! :)
A borotválást én otthon megcsináltam magamnak,és nekik már nem kellett!!
szia!!
én Szegeden fogok szülni, ott például már nem beöntés van, hanem kúpot adnak és nem kérni kell, hanem adják. de szerintem is praktikusabb és higiénikusabb lesz!! a borotválásban én is reménykedek, hogy itthon még lesz rá időm :) meg próbálok rendszeresen borotválkozni, ha netán eljön az idő esetleg rendben legyen :)
37 hetes pocis
A beöntésről úgy tudom nem kérik ki a véleményed a szülés előtt, az automatikus. Hacsak nem sokkal előtte voltál már wc-n és a természet ezt elintézte. Mert amikor szülsz akkor a baba kipréselheti a bennt maradt salakanyagot és akkor a szülő ágyon lesz a termés.
Nem mintha annyira vágynék egy beöntésre, de azt mondják a rémhíresztelőkkel ellentétben, hogy amúgy nem kell tőle megijedni, mert nem fáj úgy ahogy elmodják.Attól függetlenül biztos van olyan akinek rossz élménye van ezzel kapcsolatban.
A borotválástól szeretném megkímélni a nővérkét vagy aki csinálja. Azt inkább majd én itthon magamnak megcsinálom. Már most rendszeresen gondoskodok a dologról, hogy ha menni kell akkor azzal már ne legyen probléma.
Visszatérve a beöntéshez, nem bánnám, ha azt is itthon meg lehetne csinálni. Patikában lehet venni hozzá eszközöket, csak óvatosan kell csinálni. Csak a saját wc-n lenne jó túlesni a dolgon.
38 hetes kimama.
Szia!Én is gyakran gondolkodom el többek között ezen a kérdésen,bizos vagyok benne,hogy ha lesz rá idő,kérni fogom a beöntést!Rettegtem tőle,de egy ideje egész másképp gondolom!!Márciusban volt egy nőgyógyászati műtétem és mint minden hasi műtét előtt,ki kellett "üríteni" a beleket...Kaptam is ricinusolajat...ennél szörnyűbb élményben még nem volt részem,elhiheted!Miután végigszenvedtem egy napot a vécéhez láncolva,érdeklődtem a nővérkénél,hogy miért alkalmaznak ilyen brutális szert,ha megy egyszerűbben és kevésbé fájdalommentesen is....A beöntés nem okoz fájdalmat,inkább kellemetlen de a hatás ugyanaz mint az előző kis történetben.
A borotválást itthon végezném mindenképpen,remélem majd jut rá idő az esemény előtt.Boldog babavárást mindnekinek!
Szia! Én már túl vagyok rajta, a borotválást otthon megoldottam. Azt szerintem tényleg jobb, ha magunknak csináljuk. A beöntés abszolút nem vészes, sőt! Szinte semmi!!! Kis sós melegvizet kapsz csövön keresztül, de meg se lehet érezni. Inkább az a nehéz, hogy pár percig tartani kell, csak utána mehetsz WC-re, ez azért kell, hogy minden kijöjjön.
A kórházban egyébként nem volt választás, a szülésznő mondta, hogy itt az ideje megcsinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!