Fogják valakinél alkalmazni a szülést könnyítő szülészeti gélt?
Eü. újságban olvastam róla először. Majd érdeklődtem gyógyszertárban, hogy kapható e. Náluk nem. Viszont a Brendon most hirdeti, hogy ők forgalmazzák már.
Nagyon praktikusnak tűnik.
Van, akinél alkalmazni fogják?
Volt már róla itt szó olvass vissza az archivumban - mindenben kereső-
Dianatal zselé ami azért nagyon drága mert a behelyező készülék szabadalom de a zselé nem.
sokan írták hogy kaptak ilyen zselét v. sima vazelint szüléskor tök ingyen szóval vétel elött elsősorban a szülésznőddel dokiddal ülj le és beszéld meg.
Köszönöm a választ. A jelenlegi helyzet érdekelne, hogy egyre nagyobb hangot kap ez a zselé, orvosi körökben pedig mégsem elterjedt.
Most látom, hogy viszonylag sokan fognak tavaszelőn szülni, ki az, akinél esetleg használni fogják...
Várj még picit és majd emeld ki a kérdésed mert sokan nagyon eltérő időben jönnek én úgy látom hogy korán / reggel főleg a már gyermekesek jönnek és dél körül vannak a kismamák -gyermeket várók - szóval biztos kapsz választ a kérdésedre.
Orvosilag mellőzött? hát a dokinak mindegy hogy neked mennyivel jobb... a baba csúszik azért rendesen magától is de biztos nagy segítség egy ilyen zselével szülni.
Jó egészséget könnyü szülést!!
első v. voltam
Én nem tudom, hogy egyre gondolunk-e, de azért leírom:
Pont most jövök CTG-ről. Van saját dokim és szülésznőm. Mind a ketten a zselét említik, túlhordás esetén.
Én 10-re vagyok kiírva - de semmi előjel, hogy előbb akarna jönni a fiunk (a méhszáj is teljesen zárt).
13-án befektetnek és akkor kapom helyileg a zselét, ami puhítja a méhnyakat/méhszájat. Ezzel indítják a szülést. Ha elsőre nem indul meg, akkor még 3 napon keresztül napi egyszer kapom ezt a "csodaszert".
Állítólag az elsőnél nagyrészt beindul tőle a puhulás - tágulás.
Én pár napja itt a keresőben elég sok tapasztalatot találtam róla - elég markáns szernek tűnik.
Az biztos, hogy amiről én írtam neked az nem síkosító...
Üdv: 38+6 hetes km
előző vagyok.
Utána olvastam - nem egyről beszélünk (bocs).
Az előző vagyok. Van weboldala is, csak nem .hu véggel: [link]
Itt is jókat lehet róla olvasni.
Márc. 4-én megszültem... és milyen jó lett volna az a gél... a 38. héten meglepett minket a kisfiam, 3 óra össz-vissz mindennel és megszületett... gátvédelem volt, de repedtem fenékig, varrtak is fenékig... és bizony duzzadt volt minden odalent...
Azért köszönöm a választ kedves utolsó, ha még olvasod, most már tudom, hogy talán segített volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!