A beöntést, és a borotválást sokan fogjátok kérni, illetve alkalmazni?
Figyelt kérdés
2008. nov. 4. 13:15
11/21 anonim válasza:
Szia nekem nem kérdeztek semmit pik pakk kaptam beöntést de borotválni nem kellett mert ugy mentem .Amugy én is nagyon cikinek éreztem elöször a beöntést de utána nagyon jol éreztem magam sokkal könyebnek amikor nyomsz nem tudod szabályozni a záróizmod.
12/21 anonim válasza:
Bocsi de én csak kérdezni szeretnék, a kérdéshez. Én még csak nagyon az elején vagyok 8 hetes és még a szülésről nem tudok semmit.
Hogy minek is kell ez a borotválás?? És, hogy teljesen le kell borotválni mindent, mindenhol???
13/21 A kérdező kommentje:
A borotválás nelkül kicsit nehezebb lenne a szülés, gondolj bele, ha egyáltalán nem lennél kiborotválva..De nálam ez higéniai szempont is egyaránt!
2008. nov. 4. 15:02
14/21 anonim válasza:
fura volt a kérdés mert én úgy tudom hogy azt nem kérni kell hanem adják mert kötelező.dehát az is igaz hogy mindenhol más a szokás!
15/21 A kérdező kommentje:
A kérdés nekem is furcsa volt..
2008. nov. 4. 15:15
16/21 A kérdező kommentje:
Bocsi, te most rám gondoltál, azt hittem, hogy az előttem kérdezőtől, volt furcsa a kérdés, hogy miért is kell borotválni? Egyébként azért kérdeztem mert a beöntés ma már nem mindenhol kötelező..
2008. nov. 4. 15:17
17/21 anonim válasza:
Nem borotválják le mindenhol, csak a hüvely környékét, elöl marad "bozont". :)
18/21 anonim válasza:
Bocsi, de ti hogyan tudjátok rendesen borotválni a nagy pocitól? Mert nekem baromi nehéz! 35 hetes pocok
19/21 anonim válasza:
Szía tükörben érdekes volt de sikerült
20/21 anonim válasza:
Szia! Nálunk a pécsi Klinikán nem kötelező a beöntés, de mindenképpen ajánlott. Igazából nem higiéniai okok miatt van rá szükség, hanem azért, hogy a baba könnyebben ki tudja magát préselni és ne kelljen neki még egy teli bélrendszerrel és hólyaggal is megküzdeni. Én mindenképpen kérni fogom. A borotválás az orvos dolgát könnyíti, hiszen így könnyebben tud vágni és varrni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!