Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a véleményetek a szolnoki...

Mi a véleményetek a szolnoki szülészetről?

Figyelt kérdés
2012. febr. 3. 10:40
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Én már több mint két éve szültem, de elég vegyesek a tapasztalatok még mindig.Szülés előtt két hetet töltöttem a terhespatológián, na az borzalom volt, a higiénia az minősíthetetlen, az összetétel a bent fekvőket tekintve szintén borzasztó, ezt ugye nem kell részleteznem, tényleg úgy jártak le cigizni nagy hassal(sőt szülés után pár órával) hogy csak néztem.A szülésznők nagyobb része viszont aranyos, segítőkész, de gondolom ez a kismama hozzáállásától is függ, ők is úgy állnak az emberhez ahogy, ahogy a kismamák hozzájuk.

Na a szülés az elég gyors volt nekem, indított, három óra alatt meglett a kisfiam.Hát ott azért nem sokat foglalkoztak velem a szülésznők, dokim, aki fogadott volt, pedig csak a szülést indította meg, és a végén segített a kitolásnál és persze összevarrt.Közben rám sem nézett, a takarítónőt kértem meg hogy nyitna e ablakot, mert nagyon meleg volt, nem kaptam rendesen levegőt sem.A szülésznő ott nem sokat segített, szinte oda sem jött.Jó hogy csak ennyi idő volt a szülés, és hogy a férjem is bent lehetett.

A szülést követő három nap a gyerekágyon, elég fárasztó volt, tényleg nem lehet aludni szinte semmit, folyton jönnek a csecsemősök hogy szoptasson anyuka!!A mellékhelység elég rendezetlen volt, a wc lepisilve, sajnos össze is szedtem egy jó kis fertőzést ott, de erről ugye az anyukák is tehetnek hogy nem megfelelően használják a toalettet, mindig nem állhat készen egy takarítónő, aki sokat morgott is hogy a dolgokat nem a helyére rakja némelyik anyuka.

A szoptatás nekem is nehezen ment eleinte, nem igazán mutatták meg a helyes technikát, de azért segítettek ha kérdeztél.Volt egy-két bunkó csecsemős, de volt egy pár igazán aranyos.

Úgy összességében el lehet viselni azt a pár napot szülés után, nekem a szülést megelőző két bent töltött hét volt a legrosszabb.

2012. febr. 3. 14:13
 22/28 anonim ***** válasza:
Ötödik vagyok. Nehogy hagyd, hogy valaki is beparáztasson! Persze megoszlanak a vélemények, de ha úgy érzed, hogy gond van, megijedsz, bekerülsz a kórházba, nehogy elkövesd azt a butaságot, hogy ellátatlanul hagyd magad! Ha van fogadott dokid, hívd fel Te, azért fizeted!!! Persze fel lehet fogni úgy is , hogy az egy sintértelep, de nem lesz könnyebb tőle. Kitartás, és NO PARA! :-)
2012. febr. 3. 15:23
 23/28 anonim ***** válasza:
Én is két éve szültem itt, nem akarok paráztatni, de amikor a legboldogabbnak kellett volna lennem, életem legborzalmasabb 3 napját töltöttem el..A mai napig kiráz tőle a hideg. Frissen szült anyukákat zombiként hazaengedni mikor a legfárasztóbb hónapjai elé néz??Én 5 órát aludtam a 3 nap alatt. Úgy néz ki jön a kistesó, nagyon meggondolom nem szülök-e máshol.. Amúgy én már gondolkoztam rajta, hogy egyesével minden kismama akinek ilyen élményei vannak nem írná meg ezt az igazgatónak? Miért csak a kórház többi részét lehet felújítani?
2012. febr. 3. 21:24
 24/28 A kérdező kommentje:

Kedves 17-es!

Az én állapotom változó, mert a kicsi sokszor nyomja a húgyvezetékemet, így vese tágulatot okozott nekem, úgyhogy most antibiotikumot kell szednem, mert van baci is a vizeletemben. De most hála istennek jól vagyunk, a picúr is sokat mocorog.

És az, hogy a méhszájad egyik részet kicsit nyitott még nem jelent problémát? Nem érzel belőle semmit? MIt mondott a dokid?

2012. febr. 6. 10:00
 25/28 A kérdező kommentje:

Kedves 15-ös!

Jól olvasom, hogy 1 hónnapal túl hordtad a kislányodat, úgy, hogy 27. héten megindult a szülés?

2012. febr. 6. 10:01
 26/28 anonim ***** válasza:
Szolnokhoz közel van Cegléd, Mezőtúr. Még ezek is jobbak...
2012. febr. 6. 11:50
 27/28 D. Margit válasza:

Hali!

Szeretnem megosztani veletek az en tortenetemet. Fogadott orvosom volt(Erdodi doki) de sajnos nem tudott bejonni szuleshez igy az ugyeletes dokinal szultem( hala Istenek). A neve Bani doktor, egy fiatal jo kepu :) nagyon turelmes orvos. A szulesnel vegig ott volt mellettem, turelmesen biztatott. Infuzio segitsegevel segitett, hogy hamar tul legyek rajta. Szules utan minden nap bejott meglatogatni. A gyermekagyon o szokott vizitelni. A tobbbi anyukahoz is kivetel nelkul turelmes, erdeklodo es aranyos volt. Csak ajanlani tudom nektek ha egy kellemes elmenyu szulest szeretnetek. A haza menetelemkor hala penz nem akart elfogadni de en ragaszkodtam hozza(annal sokkal tobbet erdemelt volna). 6 hetes kontroll vizsgalatra mikor felhivtam idopontert meg a picim nevere is emlekezett kapasbol. Szerintem ilyen egy jo orvos(turelmes, humanus, szakmailag magabiztos). Az osztaly maga szerintem nem annyira vesszes, minden negativ korulmenyt feledtett a pici babad :). Ha esetleg tudok meg valamiben segiteni irjatok.

2012. febr. 9. 19:17
 28/28 anonim ***** válasza:
Én lehet kecskeméten szülök, még tervezzük de arról a kórházról, magán dokinál jó véleményeket hallottam.
2012. márc. 3. 09:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!