Győri szülészetről szeretnék infókat?
Szia!
Én kétszer szültem ott, az elsőnél a wc-k állapota annyira ledöbbentett hogy másodszor már kértem a fizetős szobát. Hát igaz hogy drága de mintha egy hotelben lettem volna komolyan. Szülés után a saját zuhany és wc nagy kincs volt nekem. Plusz egyedül vagy és tudsz pihenni is. mikor mész szülni akkor kell szólni ha kéred, és ha szabad akkor megkapod, addig maradsz amíg akarsz át is kérheted magad sima szobába ha mondjuk tovább kellene bent maradni. Csekken utólag fizeted csak ezután kapod meg a zárójelentést. a sima mosdókról most nem tudok így nyilatkozni ott most nem is voltam. vigyél a babának is rucit mert érzékeny lehet a bőre a kórházi mosószerre.Pelust szerintem adnak eleget, pótlás is van ha kéred. Mellszívót is tudsz használni ottanit. a babád végig melletted van csak fürdeni és vizsgálatokra viszik el. WC papírt vigyél mindenképp meg wc ülőkére olyan takarópapírt. most ennyi jut eszembe:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!