Mi a véleményetek a szolnoki szülészetről?
Tavaly júliusban sürgősségi császárral jött világra a lányom.
Tudnék mit mesélni, de csakis negatív irányba!!!
Volt fogadott orvosom, ez volt a szerencsém, különben egyikünk sem élne!
Nekem nagyon fájó pont az életemben a szülés rész és az utána lévő 3 nap!
Pedig ennek kéne a legszebbnek lennie.. tettek róla ott, hogy ne legyen!
Ha érdekel, akkor természetesen leírok mindent bővebben. De az indulatokkal teli lesz!
Kedves 2-es!
MI volt a probléma?
Ki volt a fogadott orvosod?
Tóth Zoltánról tudtok véleményt mondani?
Igazán nincs mit! Ott szó van (ha jól emlékszem) a fent említett orvosról is.
Jó tanácsként fogadd meg, hogy mindig legyél határozott, ne hagyd magad lerázni, kérdezz bármikor bármit (az a feladatuk, hogy segítsenek, ha kérdésed van, válaszoljanak), ha rosszul érzed magad, nyugodtan vidd be a csecsemősökhöz a kisbabát (kötelességük vigyázni rá!!!) .
Könnyű szülést!
Szia!
Én is 27 hetes terhes vagyok és Szolnokon fogok szülni. Nincs fogadott orvosom, ahogy az elsőnél sem volt. A kislányomat is ott szültem 2010 augusztusában az ügyeletes orvosnál és én meg voltam elégedve! Apás szülés volt és én nagyon örültem neki. A doki és a szülésznők is nagyon segítőkészek voltak. Mikor lekerültem az osztályra ott sem volt különösebb probléma, de az a legfontosabb, hogy ha nem tudsz vmit kérdezz!!! 2. nap hajnalban én is kimentem a nővérekhez, hogy mutassák meg a szoptatást, mert vmit nem jól csinálok és segítőkészek voltak. Ha lenne még kérdésed vagy tudok vmiben segíteni írj.
Nekem nagyon pozitív élmény volt a szülés is, és az utána következő 4 kórházban töltött napom. Dr. Svéd Attila volt a fogadott orvosom, nagyon meg vagyok vele elégedve. A lányom a 41. hétre született. Én végig úgy éreztem, hogy biztonságban vagyok, nagyon nagy tudásúnak, korrektnek tartom. Van egy stílusa, de nagyon jó szakember. Dr. Tóth Zoltánról két rossz dolgot is hallottam: egy kismamának eltörte a lengőbordáját szülés közben, egy másik kismamánál meg nem vette észre császár után, hogy a baba oxigénhiányos állapotba került. Mellesleg engem nagyon megsértett 4D-s ultrahangon. Idézem, a mai napig nem felejtem el:
"- Tudja már a nemét? Szeretné tudni?
-Igen.
-Tipikus, mechanikus női agyat látok. Már most azon jár az esze, mikor fognak megd....."
Ennyi...Többet nem mentem hozzá.
Visszatérve a szülésre: a szülésznő nem volt fogadott, de nagyon rendes volt. Arra azért készülj fel, hogy szülés után a letöltött megfigyelés után, a saját lábadon fogsz (ha normállal szülsz) lemenni lifttel a gyerekágyas osztályra. Persze lekísér a szülésznő. Ha fogadott lesz, lehet, hogy abban a luxusban részesülsz, hogy fogad neked egy beteghordót, aki tolókocsiban levisz. Minden estre nekem nem esett annyira nehezemre lemenni, nagyon boldog voltam, hogy túl vagyok a szülésen, és ép, egészséges gyerekem született. A csecsemőosztályon a nővérek nagyon segítőkészek voltak, kedvesek. (Lehet mellszívót használni, vihetsz be a babának pl. nyugtatócumit is, engedik. ) Én 4 ágyasban voltam, amihez közvetlen nyílt WC, zuhanyzó, lehet ezért is éltem meg jól ezeket a napokat. És nagyon tiszta volt. A felnőttápolók is nagyon rendesek. Nem kell tartani a szolnoki szülészettől szerintem. Könnyű szülést! :-)
Van akitől jót hallok, van akitől rosszat. De köszönöm a kommentedet, már alig várom. Tóth Zoltánnal is így vagyok, valaki azt mondja hogy jó orvos, van aki nagyon nics megelégedve vele. Hát nekem sem igazán szimpi a hozzáállása, ha lesz következő baba, nem hozzá fogok menni! DE aztán lehet megváltozik majd a véleményem, ha a szülésre kerül a sor?
És az apás szülés hogy zajlott? Végig ott lehetett veled? Volt előtte valami felkészítő?
Kedves 6-os?
Ki volt akkor az ügyeletes orvos?
Hogyan zajlott az apás szülés?
Mikorra vagy kiírva? Én május 5. körülre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!