Szolnoki anyukák, hova mentetek 4D-s (minőségi) uh-ra és mennyibe került?
Az én védőnőm anno egyiket sem ajánlotta, ami itt van. Így mi haza mentünk Pestre 4D-re.
Valamint ajánlották még Kecskeméten egy orvost, aki nagyon precíz és ha kiszúr valamit, akkor egyből küld a megfelelő helyre.
Védőnőm szerint pont ezért nem "jók" azok, akik itt Szolnokon vannak, mert felületesen 'nézik'. Plusz a babamozi jelleg az egyiknél nincs is.
Hogy ebből mi igaz, nem tudom. Nekem csak ezt mondták.
Kellemes ünnepeket!
Szia! Én itt voltam: [link]
Nagyon szép lett DVD és a képek is. A doktor úr is nagyon kedves volt, szép tiszta, modern rendelő.
Amikor a kislányomat vártuk,mi is a Mátyás király útra mentünk:)
Én abszolút elégedett voltam velük, és sztem nagyon is alaposak voltak, 40-45 percig voltam benn, tüzetesen megmutatott mindent(szív,vese, stb..)
Most megint babás vagyok, a másik helyre szeretnék majd menni, de csak azért mert ott több képet adnak:):):
köszönöm a válaszokat. Az első babánkkal mi is átmentünk Kecskemétre, de én egy nőcinél voltam, én nem voltam elégedett. Most javasolták a Mátyás kir. utat, ahova egyébként járok a dokimhoz, de valaki azt mondta nem olyan jó a minőség. Na majd meglátjuk. Köszönöm mégegyszer a válaszokat és
Békés boldog karácsonyt kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!