A 3. ultrahangra mikor, hanyadik héten mentetek?
12 hetesen
Elsőre a 7. héten, másodikra a 9.
Az a 0. ahol megállapítják a terhességet.
Az első a 12.heti, a második a 18.heti.
A harmadik időpontjára vagyok kíváncsi.
Én is már vagy kb 6-7szer voltam, de az nem a kötelező.
Köszi!
És oda a 30hetesre is beutalóval mentél, mint az előzőekre?
Mert nekem most nézem, a védőnő nem adott beutalót a 30-vagy 32hetesre, attól függ mikor csinálják...és ha jól számolom, akkor betöltött 32hetesen megyek hozzá legközelebb... akkor már nem késő?
Én eddig 13+0, 17+4 és most 29+1 hetesen fogok menni uh-ra!
Nekem soha senki sem szólt, hogy hamar mennék vagy nem megfelelő időpontba!
Én úgy tudom 4 kötelező van a 0.-n kívül. Nekem nincs választott dokim, SZTK-ba járok, úgyhogy én csak a kötelezőkre járok ( + 21 hetesen elmentünk 4D-re, meg még egyszer megyünk majd nemsokára).
Szóval nálam így volt és a védőnőm a következőket mondta, hogy mikor lesz:
1. 12 hetesen (11+5)
2. 18 hetesen (18+3)
3. majd 32 hetesen
4. majd 36 hetesen
Én úgy tudom, egy hét csúszás belefér. Viszont ha a védőnőhöz menve már betöltöd a 32. hetet, + még majd időpontot kérsz UH-ra, amit nem lehet tudni, hogy mikorra kapsz. Szerintem ha el tudod érni telefonon vagy be tudsz menni hozzá, akkor kérdezz rá, lehet hogy elfelejtette. (Amúgy nálunk is a védőnő adja a beutalót ezekre a kötelező vizsgálatokra, a házidoki meg pecsételi és aláírja.)
Boldog Babavárást!
24h kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!