Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki nem ment el 4D-s ultrahang...

Aki nem ment el 4D-s ultrahangra, az megbánta? És miért nem mentetek el?

Figyelt kérdés
Én most vagyok 24 hetes, és mindenki kérdezi hogy megyünk e.De egyre inkább úgy gondolom hogy nem.Havonta néz a doki sima uhával, és az nekem elég.Ez inkább csak mozi.Mondták is hogy nem ér többet egészségügyi szempontból mint a 2D-s.És ha véletlenül meg kimutatna valamit, bár nem hiszem, de ha mégis, akkor meg parázhatnék a szülésig hogy minden rendben legyen.Mást már ilyenkor úgysem lehetne tenni, akkor meg miért zargassuk a babát majdnem egy óráig.Vélemények?
2009. máj. 18. 17:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Én már szűltem,de ha majd lesz még egy baba akkor szivessen elmennék 4D-s ultrahangra.Szerintem jó az ha látod minden porcikáját.De ha valami gond lenne a babával a doki úgy is látná.Ha akarsz menny el nem veszítesz semmit.
2009. máj. 18. 17:50
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Így van ez arra van kitalálva, hogy meglessük a babát hogy néz ki.

Viszont aki nem ment el az biztos nem bánta meg mert nem tudja milyen érzés látni a babát úgy mintha itt lenne előtted. Nekem felejthetetlen volt. És tényleg úgy néz ki mint amilyennek akkor láttam. Ezen kívül neki is óriási élmény lesz majd nagy korában amikor megnézi magát a pocakban.

De persze ez csak ilyen "luxus". A 2D ultrahangon tökéletesen látnak mindent a dokik.

2009. máj. 18. 17:53
 3/14 anonim ***** válasza:

Éppen ezért nem kötelező ez a vizsgálat. A 2D UH is mindent megmutat, amit kell és ami fontos. A 4D tényleg "csak" egy mozi, viszont mi is úgy voltunk vele, hogy befizetünk rá és nem bántuk meg. Ugyanakkor ott vannak az ellenpéldák, akiknek aludt a babójuk a vizsgálat alatt vagy rossz képek sikerültek és feleslegesen dobtak ki X összeget...

Kevesebb semmiképpen nem leszel attól, hogy elmész-e egy ilyen vizsgálatra. Ez tényleg az élményre épül. Teljesen más, amikor "élőben" látod a gyermeked:)

2009. máj. 18. 17:56
 4/14 anonim ***** válasza:
78%

Én nem megyek!

Szerintem a természet rendje, hogy akkor látja meg Őt a mami és a papi, mikor megszületik

Egyébként biztos nagyon nagy élmény és nem vagyok régimódi sem, de én inkább veszek az árából valamit. Egy hozzáértő szonográfus pedig úgyis látja, ha valami nem ok 2D-n is.

Sok boldogságot!

2009. máj. 18. 17:56
 5/14 anonim ***** válasza:
SZIA MI A KISFIUNKNÁL VOLTUNK ÉS ESZMÉLETLEN NAGY ÉLMÉNY VOLT DE MOST SAJNOS NEM TUDTUK KIKALKULÁLNI AZT A 15000FT-OT ÍGY CSAK KÉPET KÉRTEM RÓLA!!!
2009. máj. 18. 18:07
 6/14 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszadó:

Csak képpel mennyibe került?

2009. máj. 18. 18:17
 7/14 anonim ***** válasza:
35%
Teves felfogas vagy informacio az hogy ez csak egy mozi.Van aki tenyleg csak azert megy hogy lassa az arcat stb.Viszont sokkal jobb a tehnologia mint a hagyomanyos ultrahang es ebbol kifolyolag hozzabb erto orvosok is szoktak csinalni (legalabb is ahol en elek)En nem is annyira a nemere mint az egeszsegere voltam kivancsi,meg is szamoltuk a kez -labujjait,szivhangok,maj vese,szoval minden latszik sokkal jobban mint a hagyomanyos ultrahangon.Szerintem erdemes sporolni ra.(par karton cigirol lemondhatnak a kedves apukak).
2009. máj. 18. 18:29
 8/14 anonim ***** válasza:
Mi voltunk többször is, és hihetetlenül nagy élmény volt. És nem csak a mozi volt jó benne. Mikor a szonográfus hölgy meglátta, hogy alig birok átfordulni a másik oldalamra, rögtön megnézte, hogy a veséim rendben vannak-e. És megtalált egy tágulatot, amit az okozott, hogy a baba sokszor azon az oldalon fekszik, és nyomja. Így már az orvosom is odafigyel rá, és hetente ellenőriznek, hogy ne legyen gond. És még egy apróság. Azt mondta, hogy örül, ha van olyan napja amikor egy babánál sem talál rendellenességet. Sajnos a kórházakban futószalagon nézik a babákat, és bizony vannak hibák. Tudom, hogy nem engedheti meg magának mindenki, de ha belefér, akkor legalább egyszer próbáljatok elmenni. Akit én nagyon jó szívvel tudok ajánlani: Lengyel Márti, 4D-Genesis Kft. Nem csak a babával rendkívül alapos, hanem a mamát is átnézi.
2009. máj. 18. 18:50
 9/14 anonim ***** válasza:

Az előző babámnál nem voltam, de most tervezem, hogy megyek a 20. hét táján. Egyrészről azért, mert a kórházi 18 hetes genetikai uh, kb 5 percből állt, viszont egy 4D-n, fél órán át nézik a babát. Ha van valami baj, itt tuti észreveszik.

A másik ok pedig, hogy ez az utolsó terhességem és szeretném átélni ezt az élményt is, nem szeretném ha majd egyszer azon filóznék, hogy de jó lett volna és milyen jó lenne most nézegetni az ott kapott DVD-t.

2009. máj. 18. 19:00
 10/14 anonim ***** válasza:
Én is voltam és ott vették észre,hogy a babám agyában ciszta van,amit utána úgy kellett szólnom a kötelező uh-n,hogy ugyan már nézze meg az agyat is,hogy rendben van-e.A 4D vizsgálat 1 óra,tetőtől-talpig átnézték a babát,minden végtagját,szerveit.A kötelező uh pedig 3 perc volt!!!3 perc alatt nem nagyon tudják átnézni a babát,ezért is írják a papírra,hogy durva rendellenesség nem látható.Ezért kellett szólnom hogy nézze meg jobban,de az egyik ciszta már felszívódott.
2009. máj. 18. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!