Aki nem ment el 4D-s ultrahangra, az megbánta? És miért nem mentetek el?
Figyelt kérdés
Én most vagyok 24 hetes, és mindenki kérdezi hogy megyünk e.De egyre inkább úgy gondolom hogy nem.Havonta néz a doki sima uhával, és az nekem elég.Ez inkább csak mozi.Mondták is hogy nem ér többet egészségügyi szempontból mint a 2D-s.És ha véletlenül meg kimutatna valamit, bár nem hiszem, de ha mégis, akkor meg parázhatnék a szülésig hogy minden rendben legyen.Mást már ilyenkor úgysem lehetne tenni, akkor meg miért zargassuk a babát majdnem egy óráig.Vélemények?2009. máj. 18. 17:39
11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Hát úgy látom hogy többen voksolnak amellet hogy jobb elmenni.Nem is tudom, nem csak anyagi kérdés ez nálam.De olyan sok időm nincs meggondolni, mert túl soká már nem érdemes elmenni.
2009. máj. 18. 19:07
12/14 anonim válasza:
Nekem az orvosom javasolta, h menjek el 4D-re, mert nem bízott a 18. heti genetikai UH-omban (2D).
Elmentünk, megvizsgáltak, de élménynek nem volt vmi extra.
Másodjára a mozi miatt mentünk, a 4dgenesis-hez mi is. 1 órán keresztül vizsgált a hölgy, remek képeket csinált (annak ellenére, h aludt a lányom), és soha azelőtt nem vizsgálták meg a babámat olyan alaposan! Tényleg mindent megnézett, amit lehetett!
Nekem is ott derült ki a vesetágulatom!
Én azt mondom, ha vhogy ki tudod szorítani ezt az összeget, menj el, megéri!
Ja, és örök emlék marad!
13/14 anonim válasza:
2. vagyok, én 31 hetesen voltam és szuper volt. Szóval van még időd gondolkodni rajta.
14/14 anonim válasza:
Mi voltunk!!! Kétszer is és nyugodtan állíthatom hogy életem egyik legnagyobb élménye volt. Elsö babánk lesz, elöször a 22. héten voltunk ami kicsit korai volt, de ott megcáfolták azt amit a 19. heti UH-n mondtak. Ekkor derult ki, hogy mégsem kislány, hanem kisfiú!!! A második 4D pedig 29 hetesen volt. Ekkoriban érdemes elmenni. Amit ott láttam azt a mai napig is hihetetlennek tartom. Kezdte a dolgot azzal, hogy teljesen megmutatta a gyönyörű kis arcát, majd ástott egy hatalmasat, ammi miatt valószinű nyelt egy kis vizet és el kezdett fintorogni. Majd hadonászott a kis kezével, a szájába próbálta tömködni a kis kezeit stb. Egyszóval hihetetlen érzés volt látni, hogy mennyire önnálló kis életet élnek odabennt. Ezt nem lehet átélni abból ahogy elmondják, látni kell. Főleg ha a saját kisbabádat látod ahogy dolgozik odabennt. Hihetetlen és minden pénzt megér. Ebben a gazdasági helyzetben nyilván nem könnyű, mi sem élunk nagylábon, sőt, de kigazdálkodtuk. Egyszer mindenképpen érdemes elmenni a 28-30. hét között. Arról nem is beszélve, hogy meg lehet mutatni a videót a nagyszulőknek és érdemes nézni az arcukat ezt sem lehet pénzzel kifejezni. Én javaslom hogy menj el. Nekunk 3 képpel+30 perces videóval volt 12000 ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!