Amikor először mentetek ultrahangra és megláttátok a babátokat elsírtátok magatokat?
Figyelt kérdés
én igen :)
8 hetes, 9mm es babámnak csak úgy pulzált a kis szive
csak úgy zokogtam :)
2011. máj. 12. 18:35
1/19 anonim válasza:
Èn egyáltalán nem. örültem neki már régóta akartunk, de akkor már biztos voltam benne hogy terhes vagyok és engem ez annyira különösen nem hatott meg. De mindenki más.
2/19 anonim válasza:
Mikor uh-ra megyek én mindíg majdnem elbőgöm magam,nagyon vártuk már.16hetes kismami
3/19 anonim válasza:
Sem az elsőnél,sem a többinél.
Ellentétben mikor először át öleltek... első lépésüket tették..
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!!!
Üdv:2 gyermekes,22+2 h.km.
4/19 anonim válasza:
Én nem. Csodálkoztam is, mert bőgős vagyok. Most viszont, mikor azt hittem, elveszítem, és kiderült, hogy semmi baj, és az UH-n olyan volt, mintha intett volna (doki is meglepődött, hogy integet), akkor kijöttek a könnyeim. 14 h km.
5/19 anonim válasza:
Mindkétszer 8 hetesen mentünk először,és nem sírtam(apával voltam :) ő sem)csak mosolyogtunk amíg néztük és megkönnyebbültünk hogy minden rendben vele.Amikor eljöttünk az orvostól szinte "repdestünk" örömünkben,és átlag 2 percenként újból megnéztük a kapott képet :):)és ez így folyt 2-3 napig :) utána már "csak"naponta egyszer kétszer a következő fotóig.
6/19 anonim válasza:
Én igen, de csak könnyeztem, nem akartam sirásba kitörni a dokik előtt :) de legszivesebben sirtam volna örömömben. sőt még a másodikon is :) Gratulálok neked, és jó egészséget. 25+4 hetes kismama
7/19 anonim válasza:
Akkor sírtam el majdnem magamat amikor a 4D-n megmondták, hogy kislány lesz. De visszafogtam magam. A többinél csak nagyon boldog voltam :)
30 hkm
8/19 anonim válasza:
Én vigyorogtam mint a vadalma. Nekem ez nem megható, inkább örömteli pillanat volt.
9/19 anonim válasza:
Én is vigyorogtam, minta vadalma, meg röhögtünk a dokival, mert a párom első kérdése az volt hogy "ugye egyedül van?".
10/19 anonim válasza:
Szia! Amikor meghallottam, a kis szívverését, nagyon nehezen fogtam vissza magam, hogy ne sírjak. Azóta nagyon sokszor kicsordult a könnyem, amikor olyan pillanatok voltak. Most 37 hetes kismama vagyok, és már nagyon várjuk a kis drágát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!