10 hetes kismami vagyok. Szerintetek mikor érdemes elmennem 4D-s ultrahangra?
Van már egy 28 hónapos kisfiam és minél előbb szeretném tudni a kisbabám nemét.
Nem tehetek róla nem tudok várni :-)
Tudnátok nekem ajánlani valami jó helyet és hogy mikor menjek?
Egyébként heves megyében lakom és itt a közelben szeretnék menni valahova.
16-ik hét után és a 20-ik hét elött. szerintem
16-ik hétre kezdödik a változás a nemi szervek között, elötte mindegyik pöckös. 20-ik hét elött meg még bele fér egy képbe, és produkciózhat is.
Szia
Én is Heves megyei vagyok :)Gyöngyösön van nagyon jó 4-D-s UH. De ilyen hamar nem fogják megmondani a nemét.Én most voltam 12 hetesen, de még most sem mondtak semmit.
Itt a link:
En 16 hetesen mentem a masodik gyerekkel, igaz, hogy nem a nem miatt, hanem csak ugy szimplan. De akkor mar tutira mondtak a nemet is. Egyebkent meg akkor nagyon csontos volt, tehat mozizni meg nem erdemes menni. (En vizsgalat miatt mentem.)
12 hetesen meg nem mernem nem miatt bevallalni a 4d-t, mert akkor meg vagy megmondjak, vagy nem, de egyaltalan nem biztos, hogy kiderul. Szoval inkabb 14. hettol, akkor mar nagyobb ra az esely.
Sajnos abban a kórházban ahova járok nem mondják meg a nemét még ha látják akkor sem:-(
Nem tudom miért. Azt mondják ha megkérdezed hogy nem mindegy az neked...
A kisfiammal is szó szerint könyörögtem az orvosnak hogy mondja meg és csak nagy nehezen és akkor is flegma volt nagyon.
Nemrég beszéltem egyik ismerősömmel akinek 6 hónapos a kisfia hogy ne is erőlködjek mert úgysem mondják meg.
Menjek el 4d-re ha tudni akarom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!