Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Debreceni kismamák! 4D-s...

Debreceni kismamák! 4D-s ultrahangra hova mentetek, és mennyibe került?

Figyelt kérdés
2010. márc. 4. 10:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Szent Anna utcára mentünk,azt hiszem kb. 9000.- volt.
2010. márc. 4. 11:03
 2/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok 9.800.- volt.
2010. márc. 4. 11:06
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia!én Dr.Ditroit Péterhez mentem.10.000ft volt vizsgálat(babát is nézte uh-val és az én szerveimet is).10.000-ért kaptam egy dvd-t és 2 képet.de lehett képet venni.nagyon aranyos,és nem gyorsan dolgozik 1 óra volt de lehet hosszabb.magánrendelője van.én csak őt ajánlom!

ha gondolod és érdekel adok címet és tel számot.

2010. márc. 4. 11:56
 4/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat:)
2010. márc. 4. 12:11
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia!Én is Ditróinál voltam!És most majd megint oda megyünk!Tényleg isteni!Minden kis apró dolgot megnéznek a babán!Pedig akkor még csak 14 hetes voltam!Csinált 2D-t,3 és 4D-t is!És kb.50 perc a DVD!Szóval én nagyon ajánlom!

WWW.ditroi.hu

2010. márc. 4. 12:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Én a szent anna utcán voltam 2 x is. nagyon megvoltam elégedve. Én nem kértem dvd felvételt csak két képet kaptam kinyomtatva és vagy 24 képet CD-re mentve. Kb. 1 óráig tartott és mindent elmondott, nagyon kedves volt. és csak 5000 Ft volt. Nagyon ajánlom.
2010. márc. 4. 12:31
 7/8 anonim ***** válasza:

Én is a Szent Anna utcán voltam.

[link]

15 hetesen megmondta a baba nemét, pedig nem is mutatta magát és igaza volt. Nagyon kedves hölgy, 50perces felvételt, 2 papírképet+cd-n sok képet kaptunk.

2010. márc. 4. 14:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Én a Nagyerdei Nőgyógyászati Centrumban voltam tegnap a Weszprémy utcában.Bár látom, hogy máshol olcsóbb, itt 12 ezerbe került. Kaptam egy DVD-t és egy színes képet nyomtattak ki, de bármikor ki lehet a DVD-ről nyomtatni többet is. Nagyon kedves és aranyos volt a hölgy, mindent megmutogatott és jól átnézte a picit. Én csak ajánlani tudom mindenkinek.
2010. márc. 4. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!