Mit szóltok a Vanda névhez?
Az a baj, hogy én sok mindenre asszociálok e név hallatán.
Randa, vandál...
De alapvetően nincs egy olyan név sem, ami mindenkinek tetszene.
Ha látnék egy szép, aranyos kislányt, akit Vandának hívnának, nem randáznám és vandáloznám le azért. :)
Vanda? Nekem kicsit olyan r*bancos. Biztos nem adnám a gyerekemnek.
De ez nem az én döntésen. Ha neked tetszik akkor teljesen mindegy mit mondunk mi. :)
Szia!
Nekem régebben az egyik kedvenc neveim közé tartozott! Aztán megismertem 1 Vanda nevű lányt! Se szép nem volt se kedves, szóval utána már a Vanda névről csak ő jutott eszembe! :SSS
De amúgy szép név! Ha neked tetszik és a párodnak is, akkor senki véleményére ne adjatok!
Hát engem így hívnak. Soha nem vandáloztak le és ribancnak meg egyáltalán nem gondoltak. Ezt most hallom először. Igazság szerint bármelyik név lehet egy útszéli lány neve, a kedves válaszadóé is, lehet, hogy más az ő neve hallottán mondja ezt. :)
Én szeretem a nevem, szerintem illik hozzám, nem nagyon futottam össze senkivel, akit így hívtak volna, örülök, hogy ezt a nevet adták nekem a szüleim.
Amúgy szőke, kékszemű, fürtös, cserfes kislány voltam, de bármilyen babára illik ez a név.
Szerintem, ha mindkettőtöknek tetszik, akkor ne foglalkozzatok másokkal, adjátok a babának nyugodtan és őt úgyis ezzel a névvel fogjátok megszeretni.
Bocsánat minden Vandától és tőled is kedves kérdező, de erről nekem mindig az alábbi vicc jut eszembe:
- Vanda vagyok.
- És milyen öveg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!