Én személy szerint nem szeretem az ilyen nőket!
Én se igénytelen, se lusta nem voltam a terhességem alatt, sőt!
Alig híztam, szinte csak oldalról látszott, hogy baba van a pociban. Sokat mozogtam, ésszerűen ettem, stb...
Aztán megszületett a lányom, és minden róla szól ugyebár. Nincs időm tornázni, ha van időm, itt-ott bekapok pár falatot. A hajam folyton fel van csatolva, sminkelni már nem is tudom, hogy kell. :)
Majd azért megnézném ezt a hölgyikét, hogy segítség nélkül, friss anyukaként mi a fenét kezd magával.
Szerintem a képen is látszik, hogy sokat foglalkozik a testével, szerintem vékonyan kezdte alapból a terhességet.
Olvastam ott is a kommenteket, sokakat megbántott ezzel az írással.
Szerintem picit el van szállva magától a hölgyike, de ez az én véleményem.
Te mit szólsz hozzá, Kedves Kérdező? :)
Őszintén? Elkényeztetett hülye libának tartom az ilyen típusú nőket.
Én terhességem alatt 4,5 kg-ot híztam, végig diétáznom kellett terhességi cukorbetegség miatt, állandóan éhesnek éreztem magam. Egyáltalán nem vagyok izgulós, de ez rányomta bélyegét a terhességemre. Szóval áhítozva mentem el minden nap a pékség előtt... Na mindegy.
Durvának tartom, hogy legodzilázza a dundibb pocakkal rendelkezőket! És butának is tartom, mert genetikai tényezők is belejátszanak, a baba száma is, toxémiás esetek is vannak, és még folytathatnám a hormonális dolgokkal, vizterek megnövekedésével (ezek mindenkinél mások) utolsó dolog a listámon a falánkság. Én hasonlóan néztem ki terhesen, mondhatni bomba formában voltam, mégis nagyon rossz volt a közérzetem a fentebb leírtak miatt.
Szóval szerintem egy terhes nő akkor is szép, ha molettebb, nem az a lényeg, hogy a képen látható nő férjének legyen kívánatos!
Ami azt illeti a mondanivalojaban van valami, csak borzaszto stilusban adja elo, kb minta O sz.rta volna a spanyolviaszt. Es tenyleg altolanosit.
En mar ket gyereket szultem, kb hasonlo eletvitelem volt mindket terthesseg alatt/utan, mint neki es a formam is ilyen volt.
Nem hiztam sokat, normalisan, egeszsegesen etkeztem, sportoltam rendszeresen, dolgoztam, csinaltam az otthoni dolgaimat is, a testem igencsak jo maradt, azota is jo.
En ennek orulok, mert nyilvan volt benne munkam es idom, de mivel ez nekem termeszetsen jon, igy nem kellett emiatt terhesen sokkal tobbet bealdoznom, mint eletem mas reszeben. Teny, hogy egy jo alaku, jo stilusu no terhesseg alatt es szulesek utan sokkal tobb bokot kap, en is rendszeresen hallgatom, hogy ket gyerek utan milyen jol nezek ki. Ettol konnyen elszallhat az ember. Igen, orulok neki, mert van a munkamnak eredmenye, de azzal is tisztaban vagyok, hogy ezzel nem en vagyok egyedul, nem vagyok durvan kulonleges, mert ismerek/latok meg jopar kismamat/anyukat, aki jo formaban van.
A tobbieket leszolni meg foleg nem fogom. Mas az eletformank, masok az igenyeink. Nem mindenkinek fontos ez, ezzel tisztaban vagyok. Akinek meg nem fontos annyira az miert dolgozna erte? Azert, hogy masoknak tetszen? Ennek nincs ertelme!
Ez pont olyan, hogy engem is lehetne mas teruleten igenytelennek nevezni, mert vannak dolgok, amiket masokhoz kepest "igenytelenul" csinalok.
Peldaul en csak minden masnap fozok. Minden masnap melegitett etelt eszunk. Sot, van, hogy a fagyasztoba is rakok el es azt fozom fel ujra. Nekem ez igy jo, masnak igenytelenseg. Es akkor mi van? Nekunk tokeletes.
Illetve itt van peldaul a kormom: mint mondtam jo alakom van, apolt a hajam, a borom, foglalkozom mindkettovel kifejezetten sokat, mert fontosnak tartom. Sminkelek is. De a kormom kinezete nekem teljesen masodlagos. Van, aki frissen lakkozott/mukormozott kormok nelkul a postasnak se nyitna ajtot. Nekem meg folyamatosan lakk nelkuli, rovidre reszelt (de teljesen tiszta) kormeim vannak. Neha (nagy ritkan, ha sok idom van) huzatok ra egy reteg zselet es kesz.
Szoval nekem ez igy pont jo, mas meg nem birna igy elviselni magat.
Ennyit errol. Nem vagyunk egyformak.
Megnézném a plafonról pók formájában a szülés utáni időszakban ezt a nőt, amikor majd csak arra lesz ideje, hogy aludjon, egyen, és szoptasson. Milyen igénytelen lesz akkor, majd tessék azt is megírni... Pláne, ha majd a második stb. gyermek mellett csinálja ugyanezt. Szerintem azzal, hogy valaki gyermeket vállal lemond előző alakjáról, és egy csomó mindenről. Ez a nő szerintem azt hiszi, ha megszületik a gyereke minden megy ugyanúgy tovább... Majd akkor lesz padlón! Én végig minden nap a terhességem végéig rengeteget utaztam főiskola végett (vizsgaidőszak első napján szültem), mással voltam elfoglalva, nem azzal, hogy kirobbanóan formás legyek. Gyalogoltam sokat, mégis sokat híztam, kétszer kiment a bokám, biztos elég elesettnek tűnhettem bicegve, terhesen, iskola táskával a hátamon, ormotlan bakancsba, amibe elfér a megdagadt lábam, mégis boldog voltam, és elégedett voltam magammal, mert tudtam, hogy mindezt másokért, a családomért teszem. DE az ilyen típusú nők biztos összesúgtak a hátam mögött.
Sajnálom, hogy az előttem szóló anyukát ilyen tragédia érte! És szerintem nagyon jól példa az ő esete, hogy vannak fontosabb lelki dolgok, mint a külsőségek.
Terhességem első felében rosszul voltam, ráadásul, akkor halt meg szeretett nagymamám. Akkor is nyomasztó kismama látvány lehettem. Először mentem terhes vizsgálatra, aztán a krónikus belre, nem volt egyszerű lelkileg. Láttam meghalni a mamát, miközben egy új élet van bennem. Nagyon nyomasztó, és nyilván így is festettem.
09:59-es
Kár, hogy nem te írtad a cikket, ebben a stílusban elfogadom.:)
Rendkívül idegesítő a stílusa, habár sokmindenben igaza van.
Az elhanyagoltság pl. szerintem is elég gáz tud lenni...
A hízásról.... leszögezi az elején, hogy nem genetika. De az. legalábbis részben. Én nem híztam sokat a terhesség alatt, 9 kilóval voltam több, amikor szülni mentem, mint a kezdősúlyom és 1 héttel a szülés után 2kilóval kevesebb is voltam. DE ismerek olyat, aki egészségesen, mértékletesen táplálkozott, eljárt sétálni is, mégis felszedett jó 20 kilót. Ez hormonális kérdés, amit a terhesség alatt igen nehéz szabályozni. Főleg zöldségfogyasztással....
Szinte biztos vagyok benne, hogy nagy Rubint Réka rajongó, akit csak sajnálni tudok, amikor sírva nyilatkozik, hogy őt mennyit bántották, hogy terhesen nem hízott.... Senki nem mondta, hogy 40 kilót kell.
Csak annyit, hogy a gyerek egészséges legyen, és anyuka se csont és bőr. Ez kb. 6-12 kiló egy átlagnőnél. Nekem legalábbis ezt mondta a nőgyógyászom.
Visszatérve a cikkhez, a végén azért kiugrik a nyuszika... nem volt épp problémamentes a terhessége.... Nem mondom, hogy a felvázolt "leszarom, hogy terhes vagyok, tökéletesen KELL kinéznem" hozzáállás miatt volt, de nem is lehet kizárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!