Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit szoltok a cikkben szereplo...

Mit szoltok a cikkben szereplo terhes nohoz?

Figyelt kérdés
[link]
2011. dec. 23. 09:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Hogy túl el van szállva magától. És hogy liba. Azt hiszi ő az egyetlen, aki sétál napi fél órát és nem veszett el a stílusa. És hogy nem eszik meg mindent, amit megkíván. Na, én meg kívánós sem lettem, akkor most mi van?! Sőt, a 6-13 hét között enni sem tudtam rendesen, mert mindentől hányingerem volt.

Tipikusan az a nő, aki elvárja a környezetétől, hogy mintaanyának tartsák.

Na, ILYEN nem akarok lenni.

2011. dec. 23. 10:54
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Az apákról alkotott véleménye pedig egyenesen felháborító!Haragszik a világra,mert az ő párja esetleg nem kísérte el.Az én férjemet nem lehetett volna lebeszélni az ultrahangokról,ahol a doki neki külön "kiselőadást" tartott,a babája fejlődéséről......a folyosón ülve(nem hiszem hogy bármelyik férfi is otthonosan és lazultan mozog)apákról és anyákról ismeretlenül Külső benyomás alapján ítélkezni és közben dicsérni és elájulni önmagától...nem kell hozzá újságírói tehetség.Én kismamaként a magam boldogságával és a magam "nyűgjeivel"foglalkoztam CSAK,és rettentően jól éreztem magam.Első válaszoló voltam megint.
2011. dec. 23. 11:22
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom, ez egy liba. Ezerszer inkább legyek hájas és igénytelen mint ilyen! Mert amit ő szid és bezzegel az csak a külső, de ő belülről ostoba, szűklátókörű és beképzelt.
2011. dec. 23. 11:25
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Én 18 kiló túlsúllyal kezdtem a terhességet, amit másfél év alatt szedtem fel nem jókedvemben, hanem mert olyan gyógyszert szedtem, aminek ez volt a mellékhatása. És hiába mozogtam, túráztam, futottam, aerobicoztam - nem ment le. Illetve ment le, mert többet szedtem fel, de mire normálisan lefogytam volna, jött a baba. És kismamaként is mozgok sokat, az elején pl. rendszeresen természetfotózni jártam, most már (mióta szürkeség van) inkább utcán járok nem napi félórát, hanem másfelet. És mégis jött fel rám 7 kiló az első 20 hétben. S akkor mi???

Igen, vizesedik a bokám, a mellem nőtt egy számot. Ha megengedi a kedves cikkíró. Vagy ezt sem szabad?

Szóval valaki azt írta, pókként megnézné, szülés után mit csinál a csodálatosan karbantartott, igényes testével. Na csatlakoznék hozzá :)

Jó babavárást!

2011. dec. 23. 11:43
 15/15 anonim válasza:
befoghatja a szajat ez a majom nö...en is vekony vagyok es kb 7 kilot hiztam, 6. honapban vagyok. elismerem, hogy nem kell zabalni, de azert vannak nok akiknek hizasra hajlamos az alakjuk. En sem hiztam semerre sem de megsem vagyok elszallva magamtol
2011. dec. 25. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!