Hogy túl el van szállva magától. És hogy liba. Azt hiszi ő az egyetlen, aki sétál napi fél órát és nem veszett el a stílusa. És hogy nem eszik meg mindent, amit megkíván. Na, én meg kívánós sem lettem, akkor most mi van?! Sőt, a 6-13 hét között enni sem tudtam rendesen, mert mindentől hányingerem volt.
Tipikusan az a nő, aki elvárja a környezetétől, hogy mintaanyának tartsák.
Na, ILYEN nem akarok lenni.
Én 18 kiló túlsúllyal kezdtem a terhességet, amit másfél év alatt szedtem fel nem jókedvemben, hanem mert olyan gyógyszert szedtem, aminek ez volt a mellékhatása. És hiába mozogtam, túráztam, futottam, aerobicoztam - nem ment le. Illetve ment le, mert többet szedtem fel, de mire normálisan lefogytam volna, jött a baba. És kismamaként is mozgok sokat, az elején pl. rendszeresen természetfotózni jártam, most már (mióta szürkeség van) inkább utcán járok nem napi félórát, hanem másfelet. És mégis jött fel rám 7 kiló az első 20 hétben. S akkor mi???
Igen, vizesedik a bokám, a mellem nőtt egy számot. Ha megengedi a kedves cikkíró. Vagy ezt sem szabad?
Szóval valaki azt írta, pókként megnézné, szülés után mit csinál a csodálatosan karbantartott, igényes testével. Na csatlakoznék hozzá :)
Jó babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!