Mit szóltok ehhez a névhez?
Ha elég sokszor elmondod, hozzáfogsz szokni, és teljesen természetesnek fog hangzani a név. Ilyen párosítást még nem hallottam, de szerintem nem rossz. A családnév nem hosszú, így mehet hozzá akár 2 név is. A Márk meg rövid, így még egy érv a 2 név mellett:D Meg aztán választhatsz te is, ahogy az egész családod, hogy kinek melyik tetszik jobban, s a kisfiadnak is lesz választási lehetősége később:D
Az én kislányom is 2 nevet kapott. Először furcsának tűnt a két név együtt, ma már olyan természetes, mintha a két nevet csak így lehetne használni együtt:D Elsősorban a szülőknek kell tetszen a név. És mivel normális neveket választottál, nincs is semmi gond vele. Egyébként én is ilyen neveket választottam. Egy modernebbet és egy hagyományosat. A hagyományos név tetszik nekem jobban a lányom nevei közül. A tieid közül a Márk tetszik jobban.
Én még azt is figyelembe vettem, hogy ne legyen a családban még egy olyan nevű:D
Egyetértek az utolsóval, a Bodnár Mihály Márk dallamosabb.
Ha mégsem ez, akkor én csak simán a Bodnár Márkot választanám. Majd írd meg végül mire jutottatok. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!