Mit szóltok ahhoz a névhez, hogy Maja Lili?
Figyelt kérdés
2009. aug. 20. 14:27
3/15 anonim válasza:
Felkapott név mind a kettő mostanában.
Aranyos, de egyre több van belőlük
4/15 anonim válasza:
Tetszik, már csak azért is, mert a mi Lányunk Rebeka Maja lesz! De esélyes volt a Lili is, csak végül e variácó mellett döntöttünk. :-)
5/15 anonim válasza:
Nagyon tüneményesen hangzik!
Mindkét név nagyon kedves, az meg, hogy mennyire gyakori nem számít, ha valami szép! :) Jól hangzik egymás mellett a kettő! :)
6/15 anonim válasza:
Szép együtt a kettő! Jó egészséget, és sok boldogságot kívánok!
7 hós Maja anyukája :-)
7/15 anonim válasza:
Nekem olyan giccses, mint egy porcelánbaba... :S
8/15 anonim válasza:
csatlakozom az előttem szólóhoz. Aranyos, kedves, babának való név. Csak az a baj, hogy egyszer felnő, és ilyen névvel nem tudom elképzelni, hogy mi lehetne belőle...
9/15 anonim válasza:
Szerintem halál édes név:DEgy méhecske jut róla eszembe aki egy nagy és illatos virágon csücsül:)És nem Maja a méhecske miatt:D
10/15 anonim válasza:
Rengeteg van mind a kettőből. Szerintem így együtt még giccses is. bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!