Kislánynévként mit szóltok a Zomillához? Beleszerettem
ebbe a névbe
Figyelt kérdés
2011. dec. 29. 01:44
1/10 anonim válasza:
Nekem nem tetszik...
2011. dec. 29. 07:20
2/10 anonim válasza:
Nekem sem tetszik, de ne foglalkozz mással!!!!! Ha nektek tetszik, és átgondoltátok, hogy hogy lehet becézni, meg felnőtt korában meg ilyenek, akkor az legyen a neve, amit ti szeretnétek!
2011. dec. 29. 07:53
3/10 Atroposz válasza:
Zomilla
A Zomilla[ ismeretlen eredetű, valószínűleg költött név.[
Gyakorisága
Az 1990-es években szórványos név, a 2000-es években nem szerepel a 100 leggyakoribb női név között.[2][3][4]
Névnapok [szerkesztés]
július 15.[2]
július 18.[2]
Híres Zomillák
Hegyi Zomilla világbajnoki ezüstérmes kajakos
Nagyon szép egyedi név , nekem az Izobel és az Izabel tetszik.Csóválták is páran a fejüket a családban.
2011. dec. 29. 08:04
4/10 anonim válasza:
Tetszik, már csak azért is, mert a lányom születésnapján van a névnapja! :D
2011. dec. 29. 08:46
5/10 anonim válasza:
Szép név, tetszik, csak gondolj bele, hogy a kis gonosz ovis- vagy kisiskolás társai hogy fogják csúfolni. Nekem sem valami szokványos nevem van,mai napig bennem él a többiek csúfolódása, pedig már elmúltam harminc.
2011. dec. 29. 10:45
6/10 anonim válasza:
Szegény gyerek!!!!! Kár hogy a szülők maguk szórakoztatására választanak nevet.
Az előzőnek teljesen igaza van
2011. dec. 29. 11:24
7/10 A kérdező kommentje:
Én nem gondolnám h a saját szórakozásomra találok ki a párommal nevet a gyerekünknek!Az egyik nyugdíjas ügyfelem anyukáját hívták így,és nagyon megtetszett h ilyen egyedi és szép név,de mégsem túlzás...
2011. dec. 29. 13:14
8/10 anonim válasza:
Nem túlzás...... HMMMMMMM
Nekem a zombi jut róla eszembe! Bocsi
2011. dec. 29. 17:32
9/10 anonim válasza:
Ha neked tetszik, akkor add neki nyugodtan.
Nekem mát túlságosan új keletű. Ráadásul ahol én lakom ot több kisebbségi nevezte már el így a gyerekét, valószínűleg ezért sem áll hozzám közel.
Nekünk fiunk lesz és Domonkos lesz. Sokan húzzák rá a szájukat, de engem nem érdekel. Nekünk tetszik, és ez számít :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!