Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Beleszerettem a "kamupasimba"....

Beleszerettem a "kamupasimba". Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Lehet,hogy így elsőre elég furán hangzik,de nem tudom,hogy mit tegyek.

Van egy osztálytársam,akibe már 3 éve szerelmes vagyok,de tudtam,hogy semmi nem lehet köztünk,mert Ő a városban elég menőnek számít(mindenki ismeri és szereti, több,mint 5 ezer ismerőse van facebookon,mindig jól néz ki és persze bmx-ezik,szóval minden lány vele akar járni) és tudtam,hogy nem kellenék neki pont én.

Aztán összejött az egyik barátnőmmel...

Kb. minden nap sírtam volna,amikor a suliba enyelegtek,de 4 hónap után szakítottak,mert a srác állítólag megcsókolt egy lányt(ezt senki nem látta).A barátnőm szakított vele,a srácnak ez rosszul esett és megkérdezett,hogy nem akarom-e eljátszani azt,hogy járunk,mert így féltékennyé tudnánk tenni a barátnőmet,akit egyébként én sem bírok annyira.

Mivel már több éve arra vártam,hogy járhassak vele,ezért bele mentem a dologba.

Először furcsa volt,de aztán megszoktam a dolgot,hogy mások előtt én vagyok a mindene és mennyire szeret.

Megbeszéltük az elején,hogy nem lesz se csók,se tapi,mert nekem még sosem volt barátom és nem így akartam...

De egyszer csak megcsókolt akkor,amikor nem is volt senki körülöttünk,a szobájában voltunk.

Mikor megkérdeztem,hogy ez mi volt,akkor azt mondta,hogy nem akarta,hogy mások előtt legyen az első csókunk.

Amikor belementem ebbe az egészbe,akkor azt hittem,hogy majd sikerül elnyomnom az iránta érzett érzéseimet és hogy csak pár hét és vége lesz...

De már 3 és fél hónapja ezt csináljuk és néha úgy érzem,hogy Ő is érez valamit.

Pl. ma délután is mentünk hozzájuk és csak úgy megfogta a kezem,amikor már csak ketten voltunk.Nem mondtam rá semmit,csak hagytam,mert olyan jól esett.

Meg volt ez a 2011.11.11-es kívánós cucc és Ő 11:11 perckor kiírta az üzenőfalamra,hogy "Bárcsak itt lennél most mellettem.",mert akkor beteg lettem.

Teljesen meglepődtem,mert mindig megbeszéljük,hogy miket írunk ki és hogy miket csinálunk majd,de mostanában egyre gyakrabban csinál ilyen váratlan dolgokat.

A suliban is egymás mellett ülünk és ma csak úgy megfogta a combomat az órán,pedig senki nem figyelt...

Bár lehet,hogy ezeket is csak azért csinálja,hogy féltékeny legyen az exe.

De már a lány elmondta neki,hogy mekkora szemét,hogy összejött velem és utána nekem is elmondta,hogy csak ki fog használni és hogy csak azért akar velem járni,hogy velem is lefeküdjön...

Szóval szerintem a barátnőm már lezárta a dolgot,nem is foglalkozik velünk.

Annyira rossz ez az érzés,mert én tényleg szeretem,nem csak mások előtt.

14/L

2011. nov. 14. 22:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
77%

14 evesen ne fekudj meg le vele kerlek!!

Amugy beszeltel mar vele errol, hogy akkor most hogy is alltok? Es amugy miert voltal a szobajaban, ha csak kamukapcsolat?

2011. nov. 14. 22:14
 2/18 A kérdező kommentje:

Nem akarok vele lefeküdni,a szobájában azért voltam,mert néha ott vagyok náluk délután,olyankor képeket csinálunk,beszélgetünk vagy csak dvd-zünk.

Mikor megkérdezem,hogy meddig akarja még ezt csinálni,akkor azt mondja,hogy még Ő se tudja,de ha zavar a dolog,akkor abbahagyhatjuk.

Én meg félek,hogy félre értek valamit és nem is érez irántam semmit.

2011. nov. 14. 22:21
 3/18 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem lehet, hogy már ő is érez valamit. :)

De kérdezz rá, nem kell konkrétan, tehát ne azt, hogy beléd szeretett-e, hanem mondjuk azt, hogy miért írt az üzenőfaladra, mikor nem beszéltétek meg.

Vagy mondd, hogy a barátnőd már féltékeny, úgyhogy abbahagyhatjátok a kamujárást. A reakciójából talán látni fogod, hogy mit akar.

2011. nov. 14. 22:22
 4/18 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem is lehetséges, hogy érez irántad valamit, beszéld meg vele, sok sikert :)
2011. nov. 15. 00:12
 5/18 anonim ***** válasza:
71%
szerintem hülyít,de úgy tudom ,hogy 5000nél nem lehet több ismerőse senkinek se fészen,kicsit kamu szaga van..
2011. nov. 15. 14:30
 6/18 anonim ***** válasza:
55%
Hogy hivják??Megakarom nézni az a 5000 ismerőst!
2011. nov. 15. 17:23
 7/18 anonim ***** válasza:
60%

Azt írta,hogy 5ezer ismerőse van..annyi lehet annál több nem lehet.

Amúgy szerintem is így óvatosabban puhatold ki nála,hogy akkor most ,hogy is áll a 'kapcsolatotok':)

2011. nov. 15. 17:38
 8/18 anonim ***** válasza:
80%

OFF:Ez egyébként nagyon aranyos:)

Hát érezhet valamit, mert ha annyira nem érdekelnéd, akkor nem hiszem, hogy ilyeneket csinálna.

Én a helyedben azt tenném, hogy még várnák 1 hetet, ugyan így figyelném a reakciót aztán én elmondanám neki mit is érzek valójában.Csak jobb lenne, az ha ő csakis a tiéd lenne és igazából is pasidnak mondhatnád nem?

Sok szerencsét! :)

2011. nov. 15. 18:23
 9/18 anonim ***** válasza:
49%

ez egy nagyon szemét dolog amit csinál veled.. persze boldogít, de vedd már észre, nem akart veled összejönni, csakis érdekből!

a váratlan dolgok pedig azzal magyarázhatók, hogy

1. annyira belejöttetek a dologba hogy már felesleges megbeszélni őket

2. érez irántad valamit

3. két legyet üt egy csapásra vagyis egyszerre nemcsak hogy féltékennyé teszi a barátnődet, még le is akar feküdni veled, és az utóbbi szándékát könnyebb úgy véghezvinnie, hogy "mintha hévből és érzésekbóől tenné", mintha csak úgy megtörténne, mert ha megtörténne cak úgy azt vagy "meg kellett volna beszélni", de annak viszont semmi értelme, mert nem látja senki.

és téged is meg kell puhítani hogy engedd hogy lefektessen, amit már pont elért, mert azt hiszed szerelmes beléd.

szerintem mellesleg az hogy belementél ebbe a dologba ez egy óriási szemétség a barátnőd felé..én sosem tennék ilyet..

beszélj vele, hogy ezt a féltékenységi játszmát abba kell hagynotok, mert ne mehet örökké.

2011. nov. 15. 20:24
 10/18 A kérdező kommentje:

Ma mondtam neki,hogy szerintem már befejezhetnénk ezt a "játékot",mert a barátnőm túl van rajta és így nekünk sem kell nap,mint nap eljátszani a szerelmespárt.

Erre mondta,hogy szerinte még nem lett meg a kellő hatás,még csináljuk ezt pár hétig...

Tévedtem,nem 5000 ismerőse van,picivel kevesebb,de 5 ezer az álma és összekevertem,remélem ez nem akkora probléma.

A nevét pedig nem szeretném elárulni,mert ki tudja,lehet,hogy valamelyik ismerősünk nézi az oldalt és azért elég ciki lenne,ha kiderülne,hogy nincs is köztünk semmi.

De szerintem holnap megbeszélem vele a dolgot,mert náluk leszek délután és lesz időnk átbeszélni a dolgokat,mert nekem már elegem van ebből...

2011. nov. 15. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!