Beleszerettem a "kamupasimba". Mit tegyek?
Lehet,hogy így elsőre elég furán hangzik,de nem tudom,hogy mit tegyek.
Van egy osztálytársam,akibe már 3 éve szerelmes vagyok,de tudtam,hogy semmi nem lehet köztünk,mert Ő a városban elég menőnek számít(mindenki ismeri és szereti, több,mint 5 ezer ismerőse van facebookon,mindig jól néz ki és persze bmx-ezik,szóval minden lány vele akar járni) és tudtam,hogy nem kellenék neki pont én.
Aztán összejött az egyik barátnőmmel...
Kb. minden nap sírtam volna,amikor a suliba enyelegtek,de 4 hónap után szakítottak,mert a srác állítólag megcsókolt egy lányt(ezt senki nem látta).A barátnőm szakított vele,a srácnak ez rosszul esett és megkérdezett,hogy nem akarom-e eljátszani azt,hogy járunk,mert így féltékennyé tudnánk tenni a barátnőmet,akit egyébként én sem bírok annyira.
Mivel már több éve arra vártam,hogy járhassak vele,ezért bele mentem a dologba.
Először furcsa volt,de aztán megszoktam a dolgot,hogy mások előtt én vagyok a mindene és mennyire szeret.
Megbeszéltük az elején,hogy nem lesz se csók,se tapi,mert nekem még sosem volt barátom és nem így akartam...
De egyszer csak megcsókolt akkor,amikor nem is volt senki körülöttünk,a szobájában voltunk.
Mikor megkérdeztem,hogy ez mi volt,akkor azt mondta,hogy nem akarta,hogy mások előtt legyen az első csókunk.
Amikor belementem ebbe az egészbe,akkor azt hittem,hogy majd sikerül elnyomnom az iránta érzett érzéseimet és hogy csak pár hét és vége lesz...
De már 3 és fél hónapja ezt csináljuk és néha úgy érzem,hogy Ő is érez valamit.
Pl. ma délután is mentünk hozzájuk és csak úgy megfogta a kezem,amikor már csak ketten voltunk.Nem mondtam rá semmit,csak hagytam,mert olyan jól esett.
Meg volt ez a 2011.11.11-es kívánós cucc és Ő 11:11 perckor kiírta az üzenőfalamra,hogy "Bárcsak itt lennél most mellettem.",mert akkor beteg lettem.
Teljesen meglepődtem,mert mindig megbeszéljük,hogy miket írunk ki és hogy miket csinálunk majd,de mostanában egyre gyakrabban csinál ilyen váratlan dolgokat.
A suliban is egymás mellett ülünk és ma csak úgy megfogta a combomat az órán,pedig senki nem figyelt...
Bár lehet,hogy ezeket is csak azért csinálja,hogy féltékeny legyen az exe.
De már a lány elmondta neki,hogy mekkora szemét,hogy összejött velem és utána nekem is elmondta,hogy csak ki fog használni és hogy csak azért akar velem járni,hogy velem is lefeküdjön...
Szóval szerintem a barátnőm már lezárta a dolgot,nem is foglalkozik velünk.
Annyira rossz ez az érzés,mert én tényleg szeretem,nem csak mások előtt.
14/L
Köszönjük :)
Igazából most már minden rendben van,de mire kinyögtem,hogy mit is szeretnék elmondani neki,szerintem ötvenszer meghaltam,mert olyan fehér voltam...
De most már minden rendben szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!