Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem kéne már egy kicsi terhes...

Nem kéne már egy kicsi terhes pocimnak látszani?

Figyelt kérdés
Tegnap léptem a 13. hétbe és még mindig nincs hasam. Kicsit duci vagyok, 73kg 160cm, de akkor is. Még mindig csak a hájat látom. Az előző babómmal jó hamar látszott a hegye a pocakomnak. Uh szerint eddig rendben minden. Kinek mikor kezdett nőni, látszani, mozogni a babó?
2012. jan. 29. 14:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

szia! 175cm és 65kg voltam mikor terhes lettem a kisfiammal,és csak kb a 24.héten kezdett el látszódni a pocakom igazán,előtte csak éreztem hogy alul a hasam gömbölyűbb,és nem jó ráma csípő nadrág,ez úgy kb a 18.héten volt,mentem be 36 hetes terhesen az ügyeletre mert fájt a derekam amíg nem vettem le a pulcsit nem is tudták,hogy van pocakom,szóval nyugodj meg,21 hetesen én már láttam,de senki sem mondta volna meg hogy baba van bent,de 16 hetesen már éreztem,meg mutatom

21 hetesen: [link]

31.hetesen: [link]

40.héten,mielőtt mentem szülni: [link]

2012. jan. 29. 17:14
 12/12 anonim ***** válasza:

Egyik terhessegem sem latszott a 20. het elott, inkabb mar a 30. het fele kozelitettem, amikor azok is eszrevettek a babakat, akiknek nem mondtuk.

Nem tudom, de engem ez nem zavart, valahogy meg kenyelmesnek is ereztem minden szempontbol (oltozkodes, mozgas, munka, nem voltam allando kerdesek kozeppontja).

Egyebkent en vekony vagyok es izmos. Jah, es elol tapadt a lepeny, igy sem latszott. A gyerekek 3,1 es 3,7 kg-al szulettek.

2012. jan. 30. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!