Nem kéne már egy kicsi terhes pocimnak látszani?
23. hétig nem volt hasam. (Vékony voltam, baba jól fejlődött, én mégsem kerekedtem.) Úgyhogy ne aggódj, ha még nincs terhespocid.
16 hetesen kezdett mozogni (kaparászni, pöckölni), és 18 hetesen rúgott rendesen.
169cm.vagyok,66 kilóval kezdtem a terhességet,12-13.héten látszott,6 hónapos terhesen mindenki azt mondta,hogy biztos ikrek,hiába bizonygattam,hogy nem.
Van akinél csak a 22-23.héten látszik,hogy babás!
Én 4 hónapos terhesen mentem férjhez és senki nem mondta meg,hogy van egy kis ember a pocakomban.Pedig a ruha sem volt olyan,hogy takarjon.Sőt! Most,a 39. hétben, is azt hiszik,hogy kb. 6-7 hónapos terhes vagyok(6 nap van a szülésig).Nálunk is jól van a pici,fejlődik szépen.Én sokat aggódtam amiatt,hogy sokan "bíráltak" a kis pocakom miatt-de ahogy telt az idő beláttam,hogy ez butaság!Nekem kb. 5 hónaposan kezdett el látszani,de akkor is inkább csak hízásnak tűnt;csak a család tudta hogy mi is a helyzet.Függ tőled, a babától.
Arról meg már nem is beszélek,hogy mennyivel könnyebb egy viszonylag kisebb pocakkal kihúzni a 40. hetet (ideális esetben)!!!
Valóban csak az a fontos,hogy a korának megfelelően fejlődjön!Ne aggódj,nem lesz semmi baj!Kitartást és jó babavárást Nektek!
azon is múlik, hogy most hol tapadt a méhlepény, ha elöl (mellkasi-hasi oldal) akkor hamarabb látszik, mint ha a gerinc irányába azaz hátra
Nekem 15 hetesen kezdett látszódni, 170 cm 60 volt a startsúly, első trimben 2 kg-t híztam
Szia!
155cm vagyok, amikor a nagylányommal teherbe estem, 45kg sem voltam, de pocakom nem nőtt a 20-ik hétig. Na onnantól aztán hirtelen és nagyot. :-) Bár ezzel együtt is csak 54kg voltam amikor szültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!