Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha 8 hetes vagyok mikor fog...

Ha 8 hetes vagyok mikor fog latszani a pocim?

Figyelt kérdés
2011. szept. 2. 13:56
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
látszódhat már 2-3 hét múlva is, de elképzelhető, hogy csak a 6. hónapban látszik majd. Nekem az első babánál a 6. hónapig semmi pocakom nem volt, utána sem lett nagy, a másodiknál a 14. héten volt akkora, mint az elsőnél a 6. hónapban. Alkati, genetikai tényezők befolyásolják.
2011. szept. 2. 14:07
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez sok mindentől függ. Mellső vagy hátsó falon tapad, van egy kis husi a hasadon vagy nincs. Nekem mellsőn tapad, nekem már kb. a 13-14. héttől lehetett látni!:)

24 hkm

2011. szept. 2. 14:07
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a fiammal 20 hetesen látszót,de akkor vékonyan kezdtem a terhességet,most kiváncsi vagyok +8 kiloval több vagyok és hát a hasamon is marat felesleg :(
2011. szept. 2. 14:25
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a 16 héttől kezdett jobban gömbölyödni, de amikor Nst-re jártam, akkor is volt, hogy megkédezték "odavárok-e", amúgy normál súlyú kisbabám született, alkat kérdése is!
2011. szept. 2. 14:25
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
nekem a félidő után látszott egyértelműen mind két gyereknél
2011. szept. 2. 14:38
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

előz

mind két gyerkőc nagy lett, de végén is teljesen normális méretű hasam volt, nem extrém nagy

2011. szept. 2. 14:40
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem jó nagy :) 8 hetes vagyok és az első perctől kezdve akkorára vagyok puffadva, hogy rögtön megtudták a mh-en, hogy gyereket várok:)) Hiába hazudtam jobbra balra :D
2011. szept. 2. 15:09
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem kb.a 15-16.-ik héttől látszódott csak! De végig nem volt nagy a hasam! Annál nehezebben akar lemenni!
2011. szept. 2. 16:55
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is lassan töltöm a 8. hetet és estére már nekem is akkorára puffad a hasam, hogy én se nagyon tudtam letagadni hogy babát várok, de reggelre megint lapos lesz :( szeretném már ha jól látszana :D
2011. szept. 2. 17:41
 10/10 anonim ***** válasza:

Nekem félidősen még semmi nem látszott... Miután elkezdtem érezni a mozgását, indult be a növekedés.

Most a másodikat várom, 10 hetes vagyok, a környezetem állítja, hogy látszik, de ez csak puffadás, a normál ruháimat hordom még.

2011. szept. 3. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!