2. babával mikor kezdett látszani a pocakotok? Akik nem tudták, hogy babát vártok, mikortól kezdték sejteni?
Nagyjáből a félidőben, mint az elsőnél
Arra emlékszem, hogy a 19. hétben még egy sima nadrág volt rajta, vagyis belefértem a normál cuccomba
Azért kérdezem, mert mindenki azt mondja, hogy a 2.babánál már sokkal előbb látszik.
Az elsőnél nekem is később lehetett csak észrevenni. Akkor lehet, hogy kb.ugyanakkor fog látszani, mint az elsőnél?
Köszönöm!
2.
mondjuk nekem 9 év volt a 2 terhesség között
15 hónapja szültem, most vagyok 17 hetes a másodikkal, szűk ruhában olyan vagyok mint aki hízott, még nem egyértlműen terhespocim van, de már alakul.
Alkat kérdése, nekem még senki nem kérdezett rá, kíváncsi vagyok, hogy mikor tűnik fel a környezetemnek majd.
Bár én első babás vagyok, 29. hetes és még mindig a gimis nadrágjaimat hordom, mint eddig, ugyanazokat a pólókat, hason alszok, meg minden. Ha egyszer második babára kerül a sor, remélem vele is ilyen "egyszerű" lesz a terhesség. Kop-kop-kop.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!