Hány hetesen kezdett látszani a pocakotok? Hány hetesen éreztétek először rúgni a babát?
16 hetesen éreztem először őt, első baba. Ekkor még csak "buborékolt" a pocakom, igazi rúgás-szerűt a 18. héten kaptam.
Kb. a 10-12. héttől láttam én is, hogy van valamicske pocakom, de amúgy kicsi volt a hasam, így a többség kb. a 22-23. héten vette csak észre.
20 hetes vagyok, még semmi hasam nincs:(
16 hetesen éreztem a mozgásokat először, de a rúgásokat csak 18 hetesen.
előző babámnál 18 hetesen éreztem először a mozgásokat és 14 hetesen már látszott a hasam.
Elso terhesseg a 25. het utan latszott ruhaban kivulallok szamara, mi olyan 15. hettol lattuk, de hiztam is sokat a vekony testalkatomra, szoval nem volt mervado, mert nem tudtuk, hogy a hizas miatt nott a pocakom, vagy mar a babatol.
Az elso babat 18 hetesen ereztem eloszor mozogni.
Masodik babaval felido kornyeken kezdett noni a pocak, ruhaban es ruha nelkul is csak akkortol kezdett latszani, viszont a mozgast mar a 14. hettol ereztem.
Első terhességnél a 20. héten, a másodiknál a 17. héten.
Az egyértelmű rúgásokra értettem, a "bugyborékolást" picit előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!