Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2. babával mikor kezdett...

2. babával mikor kezdett látszani a pocakotok? Akik nem tudták, hogy babát vártok, mikortól kezdték sejteni?

Figyelt kérdés
2011. aug. 4. 23:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
4 hetes vagyok, de már a hétvégén anyum kiszúrta. igaz egy jó kajálás is meglátszik rajtam mert nagyon vékony vagyok.
2011. aug. 8. 13:56
 12/15 anonim ***** válasza:

ha jól emlékszem,akkor 9-10 hetesen már rendesen szorítotak a gatyák,amiket odáig hordtam..

most 12 hetes múltam és akkora hasam van,hogy csuda...

az elsővel nem látszott még semmi ilyenkor..

kb olyan,mintha vagy 5 hónapos terhes lennék..

a mellem is már tökre megnőtt..

2011. aug. 8. 14:34
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem vagyok vékony alkat, de a volt, aki a 10. héten rákérdezett, hogy jól látja-e, hogy jön a tesó?

Jól látja!:)

2011. aug. 8. 14:56
 14/15 anonim ***** válasza:

8 hetesen kezdett latszani (Az elsonel 14 hetesen)

most 10 hetesen akkora ahasam, hogy letagadni se tudom :(

2011. aug. 8. 19:25
 15/15 anonim ***** válasza:

szia.mindenkinek más és mindenki máshogy éli meg a terhességet és a magzat fejlődését egyik nő vagy fiatal lány sem egyforma.Valakinek hamarabb észre veszik valakinek meg nem de vannak olyanok akinek egyáltalán nem veszik észre hogy terhes az ismerőse a rokona a család tagja vagy a hozzátartozója vagy a barátnője.

Amikor én terhes lettem csak arra lettek figyelmesek hogy híztam mert nagyon sokat ettem 3-4 hónapos terhesen már nagy pocakom volt és 39.hétre megszületett a kisfiam 3930g és 54 cm rel

2011. aug. 8. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!