Ma ahogy ultem be a kocsiba nem fertem nagyon oda mert szuk volt a hely, hogy beuljek es ahogy nyitottam az ajtot neki utodott a pocimnak az ajto. Ugye nem lesz baja? Latszani fog rajta? Fajt neki? ugye biztonsagban van oda bent?
Figyelt kérdés
egy pillanatra nagyon fajt..
ereztem hogy ott a baba...35hetes kismama
2008. szept. 25. 01:29
1/4 anonim válasza:
ne aggodj nem lesz baja! megvedi ot a magzatviz,az utodestol, meg aztan ott van meg egy csomo minden ami megvedi!!
2/4 anonim válasza:
Szia! Nyugodj meg, nem lesz semmi baja a babádnak. A hasfalad, a méhed és a magzatvíz is védi. Szinte biztos, hogy meg sem érezte, esetleg ha addig alukált, akkor felébredt. Egész életében nem lesz olyan biztonságban, mint most a pocidban.
3/4 anonim válasza:
nekem is voltak hasonló dolgaim, volt olyan hét, hogy szinte minden nap történt ilyesmi kisebb-nagyobb "baleset", de szerencsére semmi bajunk! Biztonságban van, egyelőre a legjobb helyen. nyugodj meg.
4/4 A kérdező kommentje:
koszonom a megnyugtato valaszokat...alig aludtam emiatt..szep baba varast..:)
2008. szept. 25. 14:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!