Nem lesz baja a babának? Mennyire van biztonságban az ütésektől a magzatburokban?
Nyugi! Teljesen védve van odabent! Nem csupán a méh, a burok védi, de a magzatvíz is. Nem tudod se megnyomni, se megütni :) Olyan, mint egy halacska egy vízzel telt lufiban. Hiába püfölöd, nyomkodod a lufit, magát a halat nem tudod elérni, a víz mindig az ellenkező oldalra löki...
Ha meglátszana bármi is amiatt, mert az anya megütötte magát, az én gyerekeim kék-zöldek lennének :), nem azok...
Jó helyen vannak odabent a babák, ott még biztonságban vannak. Én 37 hetesen egy hatalmasat estem, tökre meg is ijedtem, hogy valami baj lesz. Azt hittem ott helyben meg is szülök, de a babám még majdnem 4 hétig bent maradt, szép lett és egészséges, nem látszik rajta semmi. :)
Már 5 hónapos.
Én is mindig a hasamhoz raktam a ruháskosarat,mert tudtam,hogy nem érheti semmilyen baj.S nem is érte nincs semmiyle elgyűrődve a kisfiamnak:)jót kellett nevessek:)
Ha neked fáj azt ő is fájdalomként éli,de zsír réteg bőrréteg meg a magzatburok sőt még a sok víz is neaggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!