15 hetes terhes vagyok. Eddig nag yon mozgékony voltam, sokat sportoltam, mikor terhes lettem felhagytam vele. Használhatom biztonságban a szobabiciglimet egy kis mozgásért?
Figyelt kérdés
persze sokkal kevesebbet,és kíméletesen mint eddig.De nem ártok vele a méhemnek?a babámnak se?2008. júl. 26. 18:14
1/3 anonim válasza:
Nem ismerem a legújabb teóriákat, de amikor járam az edzőterembe, volt egy kismama aki mindennap legalább egy órát tekert, sőt én reggel-este jártam és néha mindkétszer ott volt.Egészséges babája született.
Azért mióta nagyon ráülnél beszéld meg a dokidal, mert ezt egyénileg kell mérlegelni.
2/3 anonim válasza:
én bicigliztem rendesen végig mind a kettövel pedig 3km re volt a munkahelyem,az oda vissza 6km plussz még amit jöttem mentem a városban,és most is biciglizem a harmadikal a hasamban,ha nincs panaszod nyugodtan amennyi jol esik,
3/3 anonim válasza:
Az orovosom eloszeretettel ajanlotta a szobabicajt, mert teljesen veszelytelen (nem esel el, nem szedsz ossze fertozest stb) megis egeszseges mozgas, nem terheli a hasizmokat stb.
Tekerj batran, amennyi jolesik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!