Összepakoltam a korházi cuccomat! Rákukkantanátok? Esetleg mi hiányzik! Köszönöm.
Figyelt kérdés
Hálóingek,könös,papucsok,bugyik,betétek,zoknik,türülközök tisztálkodási szerek,mellszivó,melltartóbetét,szopis melltartó,kés,kanál villa,konyharuha,pelenka,positörlö.ásványviz,szölőcukor,fényképezö !!!Esetleg ha valamit kihagytam volna megirnátok!!!köszönöm2009. máj. 29. 10:19
11/14 anonim válasza:
Vigyél intim törlőkendőt!Vizsgálatok előtt nagyon jó!
Hajgumi hajcsat.Kispárna!!!!!!!
12/14 anonim válasza:
Eldobható bugyi, nekem nagyon jó volt. Hálóinget csak a korházit vehettem fel.
13/14 anonim válasza:
Textilpelenka, papírzsepi, papír wc ülőke, gátsebre ápolókrém, melledre ápolókrém, esetleg bimbóvédő, ha befelé forduló mellbimbód van, aprópénz automatába, notesz, toll, hálóing (elöl mélyen gombolós), zacskó a szennyesnek, amit hazaküldesz, eldobható pelenkázó alátét esetleg (baba vagy magad alá), esetleg fertőtlenítő törlőkendő.
14/14 anonim válasza:
KAJA!!! mindenképpen vigyél enni valót, ill,rágnivalót is legalább. éhes leszel szülés után, és a kh. nem biztos, hogy tud egyből adni, vagy ha éjjel szülsz, akkor sem, és a párod sem tud hova szaladni biztosabb, én kétszer megjártam, először 18 óra ott vajudás majd szülés 2 órás megfigyelés után közölték, hogy még nem vettek fel, ugyan már apuka szaladjon el..., másodszor pedig, szó szerint versenyt kellett futni a kajáért, még csak szólni is alig szóltak, hogy ebéd van, vagy egyáltalán, mikor kimentünk megnézni dél felé, nincs e még ebéd, a nővér közölte gúnyosan, hogy na mi a fene hogy hajlandóak voltunk kimászni, mit képzeltünk , könyörögnek? és siessünk, mert nem biztos, hogy jut!! jó, az igaz, hogy ez 10, és 7 és fél éve volt, és egy elég ramaty kórház, nemtudom azóta javultak e az ilyesmik, de azért, jobb ha van nálad kaja, és nem vag ykiszolgáltatva, arról nemis beszélve, hogy a tej miatt is fontos a jó minőségű és mennyiségű étel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!