Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 napos embrio mekkora volt...

5 napos embrio mekkora volt 7+5 hetesen?

Figyelt kérdés
7+1 naposan 7 mm-t mért a doki de vérzés miatt elmentem 4 nap múlva csak 2 mm-rel mért többet. Így kicsit aggódom...
tegnap 11:21
 1/4 A kérdező kommentje:
Az 5 napos természetesen lombikra vonatkozik hogy 5 naposat kaptam vissza
tegnap 11:51
 2/4 anonim ***** válasza:
75%
Ilyenkor egy icipicit arrébb rakja a nyilat és máris mm-es eltérések lesznek. Én csak azért nem aggódnék, mert nőtt. Ha gond lenne a doki is mondta volna. Ilyenkor még nagyon nagyon picikék 1-2 mm-es eltérés szerintem belefér, főleg, hogy ilyen közel mérték egymáshoz.
tegnap 12:20
 3/4 anonim ***** válasza:
49%

Most direkt visszanéztem a leleteimet. 3 napossal voltam. De ez ilyenkor már mindegy, mivel a terhességi időt a leszívás - 2 héttel számolják. Tehát terhességi hét meg napban a 3 és az 5 napos ugyanannyi idős.

Én hiperstimuláció miatt rosszul lettem és 6+5 naposan kerültem kórházba, akkor volt 9 mm, majd 7+0 napon engedtek ki, akkor 13 mm volt a CRL. Erre azt mondták, hogy tankönyvi.

Nem vagyok orvos, de sajnos a te eredményeid nem tűnnek biztatónak. És annak fényében hogy 12. hétig egyformán fejlődnek az embriók, utána lehetne eltérések.

tegnap 12:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Szerintem sem jo sajnos. Persze lehet pontatlanság benne majd kiderül
tegnap 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!