Et+10.napon nagyon halvány pozitív a terhességi teszt, 5 napos embrióval. Később tapadhatott meg? Másnál is volt hasonló?
Miért nem vérvételre mentél? Leszívástól számítva a 14.napon már vérből kimutatható. Mostanra min 100 fölött kéne lennie - ugyanis akinek a 14.napon 30-40nél alacsonyabb, abból 99%ban nem szokott terhesség lenni.
Szóval 10es érzékenységűvel a halvány nem túl jó jel.
ET+9-10napon nekem simán látható volt 10-es teszten a csik de nem volt kifejezetten erős (5 napos embrió), aztán 10.nap csináltam vérvételt akkor 140 lett a HCG, 14. Nap ismét akkor már ezer felett volt (igen, nálam nem kétnaponta duplázódott ezen napok között hanem rövidebb idő alatt valamiért). A vizelet teszt nem igazán alkalmas arra hogy koncentrációt kimutasson, mert változik a koncentráció attól is hogy mennyit iszik az ember és amúgy is személyfüggő. Szóval ha pozitív a teszt akkor halk gratula, ezen a fázison túlléptél, most azért szorítunk hogy emelkedjen 🥰 (de ehhez vérteszt fog kelleni). Remélem azon is és az UHn is minden szupi lesz.
(Jah a fenti értékekkel kezdve én most 36hetes vagyok ☺️, de csoportokban ennél kevesebb HCGvel is szokott siker lenni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!