33 hétben vagyok mostanában elég sokszor érzek hol enyhe hol egy picit erősebb menzeszhez hasonló görcsölést. Ez lenne az összehúzódás vagy josló? Nincs benne rendszer van mikor egyszer fordul elő de van mikor 1 óra alatt 2-3x
Figyelt kérdés
dec. 11. 07:56
1/2 anonim válasza:
Szerintem jósló lesz. 31 hetesen kezdődött második terhességnél. Elsőnél egyáltalán nem volt. Nekem fixen menzesz szerű görcs van órákig, ami időnként rosszabb lesz pár percre, aztán jobb. Én ezt jóslónak fogom fel. Ilyenkor beveszek 4 magnéziumot és próbálok sokat mászkálni. Attól elvileg elmúlik és jobb lesz.
2/2 A kérdező kommentje:
Énis azt vettem észre ha nem lefekszek hanem megyek egy 2kört fokozatosan múlik el
dec. 11. 09:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!