Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hirtelen megszűnő terhességi...

Hirtelen megszűnő terhességi tünetek? 8. hét 5 napos baba

Figyelt kérdés

Nagyon aggódom, időpont 2 hét múlva..

Jelenleg semmi tünetem nincs,mint ha nem is volnék terhes. 1x volt már ilyen,akkor volt szívhang,de most valamiért nagyon nyugtalan vagyok! Tapasztaltatok ilyet?

Köszönöm szépen előre is a választ!

#Terhességi tünetek megszűnése #Hirtelenséggel megszűnt #8. hét 5 nap
nov. 23. 15:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez a harmadik terhességem. Nekem is megszűntek a tünetek kb 8-9 hetesen, amik egyébként se voltak erősek. A 12 hetes genetikai uh-ra kicsit félve mentem, mondtam is a férjemnek, hogy olyan, mintha nem is lennék terhes. Szerencsére minden rendben :) Az előző terhességemnél nagyon rosszul voltam, az elsőnél pedig abszolút nem volt semmi tünetem.
nov. 23. 16:45
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!♥️
nov. 23. 17:36
 3/9 anonim ***** válasza:

Örülj neki. Nekem a nőgyógyászom azt mondta, hogy a 13-ik hétig lesznek tüneteim, aztán vagy enyhülnek vagy teljesen megszűnnek. Na, nekem még mindig nagyon rossz. A reggeleket a wc kagyló ölelgetésével kezdem, aztán pedig megyek vissza az ágyba, nincs erőm felkelni. Egész nap fáradtnak és erőtlennek érzem magam. Szívesen cserélnék veled.

24hetes vagyok.

nov. 23. 23:49
 4/9 A kérdező kommentje:
Kitartást kívánok! Engem csak az ijeszt meg,hogy hirtelen elmúlt, és hát valljuk be,sok rosszat lehet olvasni ezzel kapcsolatban! Azért is írtam ide, hát ha olvasok valami pozitívat is!
nov. 24. 07:57
 5/9 anonim ***** válasza:

En igenis egyutterzek veled,minden tunetnek orultem,mondvan jelentkezik a baba,hogy rendben van. En mondnuk a 6.hettol a 40-ig hanytam napi 5-8x de nem baj,igy is orultem,hogy erzek az elején ilyeneket.

De az tény hogy voltak semleges napok.

Mikor bizonytalan voltam,én ellőttem egy tesztat😅😅😁kicsit lehiggadtam,hogy jo eros lett

nov. 24. 22:30
 6/9 anonim ***** válasza:
Tesztet* nem tésztát😂
nov. 24. 22:30
 7/9 A kérdező kommentje:
Szia! Nálam is készült teszt,de nem lettem nyugodtabb tőle! Ijesztő számomra! Pedig még csak az elején vagyok,mi lesz később 😆
nov. 25. 07:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Szia Kedves Kérdező! Mi újság? Azóta visszatértek a tünetek?
nov. 29. 14:47
 9/9 A kérdező kommentje:
Szia nem tértek vissza! Magán ultrahangra mentem, és minden rendben! :)
nov. 30. 01:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!