20 hetes 5napos terhes vagyok. Miért mozog ilyen kevesett a babám?
Figyelt kérdés
Már hetek ota érzem a babát hol jobban hol kevésbé. De viszont egy hete nagyon kevesett mocorog. Voltam uh-án ahol kissebb is volt csak 19hetesnek felelt meg. De azt mondták minden rendben csak vissza kell mennem 2 hét mulva mert vastag a hasfalam nem nagyon látni a babát. Nem tudtak mindent lemérni2022. jan. 1. 12:16
2/9 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..
Kiemeled az előzőt és kiírsz még egy kérdést szinte ugyan arról. Minek?
3/9 anonim válasza:
Sztk-s rendelés? Ha igen, ezen ne lepődj meg. Keresnék a helyedben egy másik orvost. Amúg ilyenkor még teljesen oké hogy nem érzed ugyanúgy, még nagyon pici. Olvass utána, a huszonikszedik héten kell már állandóan érezni. Ilyenkor még van egy hétre is el rud bújni :)
4/9 anonim válasza:
2es,mert már nem 20 hetes és 3 napos hanem 20 hetes, és 5 napos😂😂😂😂
5/9 anonim válasza:
2-es vagyok, jaj, igazad van, én hülye.🤦♀️Elnézést😂
7/9 anonim válasza:
Olvasgass neten utána a témának. Egyéni dolgoktól függően nem ritka, hogy egyáltalán normálisan, de nem (!) folyamatosan a 20-25 hét között kezdi el érezni az ember. Ilyenkor még viszonylag kicsi, van helye mozgolódni. Ha nem a hasad felé karatézik, akkor nem feltétlenül fogod érezni. Később, ha kisebb helye lesz, akkor lesz értelme figyelni.
Pl írd be nyugodtan a googlebe, hogy hanyadik héttől figyeljem a magzat mozgását - vagy ilyesmi, ahelyett, hogy itt kérdezgetsz 2-3 naponta. Még jobb, ha a védőnődet, vagy nőgyógyászodat kérdezed meg erről. És ne stresszelj rá ennyire.
8/9 anonim válasza:
Nem kell stresszelni van helye bőven még, kicsi még a baba. Ha ababa nagyobb lesz töbször fogod érezni és erősebben, időjárás is kihat
9/9 anonim válasza:
Én napra pontosan egy idős terhes vagyok veled a negyedik gyerekemmel (ma 20+6). Csak másfél hete, a 20. héten kezdtem egyértelműen érezni, hogy mozog, (pedig nem vagyok kövér) de vannak olyan napok, amikor alig érzem. Ez az előző terhességeimnél is így volt, még az elsőnél a kórházba is bementem, de nem volt gond. :) Tudom, ez sok hobbilepontozónál kiveri a biztosítékot, de beszereztem egy szívhang hallgatót és az általában megment a felesleges aggodalmaktól, mert az bizony nem jó a babának. (Ja és az első, második, harmadik gyerekeimet mindig kb. 1 héttel-10 nappal kisebbnek mérték, de nem volt gond.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!