Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek is nagyon nagy a...

Szerintetek is nagyon nagy a pocakom? Még csak 22 hetes vagyok.

Figyelt kérdés

A sok ismerős mondja hogy sokkal nagyobb mint kellene lennie.Meghogy nagyon nagy terhem lesz a végén.Szerintetek?

[link]

2012. jan. 25. 18:43
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Nagy, viszont aranyosnak tunik a testalkatodhoz.

A baratnom is husisabb volt amikor a masodik babajaval teherbe esett es rohamtempoban nott a pocakja, neki is hatalmas volt mar felidore is, kb akkora mint nekem szinten masodik gyerekkel a harmincas hetek elejen.

Viszont az az erdekes, hogy a vegere nem lett neki oriasi. Akkor meg mar mindenki azt mondogatta neki, hogy egyaltalan nincs nagy pocakja, nagyobbra szamitottak. Viszont a babaja jo nagy lett.

2012. jan. 26. 08:36
 22/25 anonim ***** válasza:
Ez aztán pocak!!! Nekem is jó nagy volt annak idején,augusztusban megkérdezte egy néni,hogy még hány napom van és mikor mondtam hogy dec.17.-re vagyok kiírva,azt mondta,hogy "szegény nunid":)))Hát most én is ezt mondom neked!!:)Vigyázz magadra nagyon!
2012. jan. 26. 09:19
 23/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm Lányok!!!Nagyon jól estek az irásaitok.Eddig 8kg ot hiztam,magas a vérnyomásom viz is van rajtam,de eddig még nem toxémia(remélem nem is lesz).A munkatársam 24hetes nagyon vékonyka és semmi nem látszik rajta ugyhogy jobban örűlök,hogy nekem már látszik és büszke is vagyok rá!!!!lehet,hogy ő csak irigykedik azért fúr engem,mivel neki nem látszik semmi pedig előttem jár.
2012. jan. 26. 15:18
 24/25 anonim ***** válasza:

Hm, lehet, hogy irigykedik, de nem feltetlenul.

Nekem peldaul boven a 20-as hetek utan kezdett latszani a pocakom mindegyik terhessegemnel es a vegere sem nagy.

De soha, egy percig sem irigykedtem azokra, akiknek nagyobb volt, valahogy nekem az volt a megfelelo, amilyen epp volt, veguis annyira nem is bantam, hogy sok-sok evnyi edzesem eredmenye terhesseg alatt is latszott es hogy szules utan hamar lapos volt a hasam es jottek vissza a kockak is. De mondom, en ezert megdolgoztam, hajlando lettem volna siman felaldozni a gyermekek szuleteseert, de nagyon dijaztam, hogy nem kellett es nem nott nagyra a pocakom. (A gyerekek 3,5-4 kg kozott szulettek ettol fuggtlenul.)

Viszont az is igaz, hogy en soha, de soha nem huledeztem masok hasan, hogy az most kicsi, vagy nagy, vagy hatalmas, vagy milyennek kellene lennie. Errol igazabol konkretan senki sem tehet. Jo, mondjuk valamilyen szinten igen, mert akik rendszeresen sportolnak es eros a hasfaluk is, azoknak altalaban kisebb pocakjuk no.

Mindegy, ne foglalkozz vele, max szolj neki legkozelebb, hogy nem te rendelted a hasadat, ahogyan O sem az ovet.

2012. jan. 26. 16:15
 25/25 anonim ***** válasza:

[link]

Szia!

Hát hozzám képest nagy, nekem 21 hetesen ekkora.

De változó. Neked így sikerült :-)

2012. jan. 26. 17:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!