Szerintetek is nagyon nagy a pocakom? Még csak 22 hetes vagyok.
A sok ismerős mondja hogy sokkal nagyobb mint kellene lennie.Meghogy nagyon nagy terhem lesz a végén.Szerintetek?
Hát nekem is jó nagy volt, kb ekkora. :)
A 40. héten vizsgált a doki, és vigyorgott, hogy a végén még 2 baba bújik ki, akkora ez a pocak. :)
Nagyon szép pocakod van, ne izgulj!
Boldog babavárást!
24 hetes kismama küldenél képet üziben?
Én is büszke vagyok rá!Csak idegesít,hogy mindenki szörnyűlködik és azt mondja ez nem normális.
Ha megnyugtat, akkor nekem is ekkora volt kb 22 hetesen, ha nem nagyobb! Ma is mindenki azt hiszi, hogy több gyerek van bent.
Nem tudom mennyit híztál eddig, de nekem nem lett nagy teher belőle. Most 36 hetesen 6 kilónál tartok, és sokkal könnyebben mozgok mint a kismamák nagy része, akik 10-20 kilót híztak. Tehát nagy has, nem feltétlen jelenti azt hogy sokat is hízol. Többen is megjegyezték már, hogy hogy bírok mozogni vele. Én speciel nem érzem nagynak.
Szerintem ne foglalkozz vele és azokkal sem akik beszólnak, mert kicsi nekik! Nem tudsz vele mit tenni úgy sem, hordj hastartó övet, az szerintem tök hasznos nagy pocaknál!
És örülj neki hogy ilyen szépen nő a babád bent és legyél büszke rá és a pocakodra is! A többieket meg hadd egye az irigység, hogy még 6-8 hónaposan sem látszik rajtuk hogy terhesek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!