Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek is nagyon nagy a...

Szerintetek is nagyon nagy a pocakom? Még csak 22 hetes vagyok.

Figyelt kérdés

A sok ismerős mondja hogy sokkal nagyobb mint kellene lennie.Meghogy nagyon nagy terhem lesz a végén.Szerintetek?

[link]

2012. jan. 25. 18:43
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem nem nagy. Legalábbis ennyi idősen az enyém nagyobb volt. :) A testalkatodhoz mérten pont jó. Csini kismama vagy. Kellemes babavárást!
2012. jan. 25. 19:33
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Hát nekem is jó nagy volt, kb ekkora. :)

A 40. héten vizsgált a doki, és vigyorgott, hogy a végén még 2 baba bújik ki, akkora ez a pocak. :)

Nagyon szép pocakod van, ne izgulj!

Boldog babavárást!

2012. jan. 25. 19:42
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Én 24 hetes vagyok, ma a terhelésen azt mondták, hogy 31-32 hetesnek saccoltak, azt hitték arra a vizsgálatra jövök. A többi, velem egyidős kismamának alig volt hasa. Én szeretem, hogy az enyém ekkorra, annak ellenére, hogy mindig mindenkit sokkol... :)
2012. jan. 25. 21:01
 14/25 A kérdező kommentje:

24 hetes kismama küldenél képet üziben?

Én is büszke vagyok rá!Csak idegesít,hogy mindenki szörnyűlködik és azt mondja ez nem normális.

2012. jan. 25. 21:04
 15/25 anonim ***** válasza:
70%
Most miért kell szörnyülködni? Nálam alapból jött a kérdés 6 hónaposan, hogy mindjárt meg lesz, vagy ikrek. 3 és fél kilós formás babám lett. Miért ne lenne normális?
2012. jan. 25. 21:07
 16/25 anonim ***** válasza:
70%
Ja, előző vagyok, 2 hét után már lement a hasam.
2012. jan. 25. 21:08
 17/25 anita0802 ***** válasza:
70%
az ennyémet 18 hetesen nézték a kórházban 36-38 hetesnek és a végén időre 3100grammos lett a fiam ugyhogy nyugi ugy sem tudsz vele mit csinálni,örülj hogy ilyen látványos máson meg sem látszik
2012. jan. 25. 21:40
 18/25 anonim ***** válasza:
70%
Küldök képet, úgyis csinálok holnap! :)
2012. jan. 25. 21:51
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Szép nagy pocid van, nekem is ekkora 20 hetesen. :)) Hasonló testalkatom van, bár nekem második baba, de az elsővel is nagy pocim volt! :)
2012. jan. 25. 21:57
 20/25 anonim ***** válasza:
70%

Ha megnyugtat, akkor nekem is ekkora volt kb 22 hetesen, ha nem nagyobb! Ma is mindenki azt hiszi, hogy több gyerek van bent.

Nem tudom mennyit híztál eddig, de nekem nem lett nagy teher belőle. Most 36 hetesen 6 kilónál tartok, és sokkal könnyebben mozgok mint a kismamák nagy része, akik 10-20 kilót híztak. Tehát nagy has, nem feltétlen jelenti azt hogy sokat is hízol. Többen is megjegyezték már, hogy hogy bírok mozogni vele. Én speciel nem érzem nagynak.

Szerintem ne foglalkozz vele és azokkal sem akik beszólnak, mert kicsi nekik! Nem tudsz vele mit tenni úgy sem, hordj hastartó övet, az szerintem tök hasznos nagy pocaknál!

És örülj neki hogy ilyen szépen nő a babád bent és legyél büszke rá és a pocakodra is! A többieket meg hadd egye az irigység, hogy még 6-8 hónaposan sem látszik rajtuk hogy terhesek!

2012. jan. 25. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!