18 hetes terhes vagyok, és 97 centis a pocakom. Eddig elég sokan mondták, hogy nagyon nagy és nem tudom, mit gondoljak? 165 centi vagyok,65 kilóval, eddig hármat híztam, most 68 vagyok,32 éves.
Annyi idősen én is valahol ott tartottam, de akkor nekem mindenki azt mondta, hogy ha nem tudnák, hogy kisbabát várok, akkor nem mondanák meg.
Most 22 hetes vagyok, s 100 cm-s lett a poci, szóval olyan nagy változás nem történt ilyen téren, talán csak átalakult, s így már látványosabb.
Egyébként én 62 kg-val kezdtem, s idáig 4 kg-ot híztam, s 168 cm vagyok.
Szóval szerintem egyáltalán nem lehet nagy hasad!
S nekem sem sikerül minden nap elmenni wc-re, de ez nem hiszem hogy befolyásolja ... én sok narancslevet iszok, s semmi bajom nincs. Meg egyél sok kefirt, állítólag az is használ!
További boldog babavárást!
Hú, köszi:) szerintem is csak átcsoportosulnak a dolgok, de volt már aki azt mondta, hogy ekkorával ment szülni (de a csaj 3 gyerek után is 48 kiló, mert a férje megköveteli, úgyhogy nem összehasonlítási alap..)
Csak tudni szerettem volna, hogy tényleg nagy-e.
163 cm vagyok kb, és 63 kg-mal kezdtem a terhességem, 5 kgnál tartok, tehát 68 kg vagyok most én is, és 96 cm a pocakom, viszont én 27 hetes vagyok ikrekkel. :-)
Tényleg alkati kérdés lehet.
(Nekem mindig kicsi hasam volt a lányommal is, 62 kgról indultam nála, 10 kg lett a végére a plusszom, és 103 cm-es pocival mentem szülni. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!