Nem túl nagy a pocakom? 28hetesen?
2010. júl. 13. 19:25
1/16 anonim válasza:
Szép a pocid! Én bizony kétszer ekkora is lehet még a végére:))
2/16 anonim válasza:
hát én örülnék ha csak ekkora lenne. :-D 30hetes vagyok és mindenki azt hiszi nemsokára szülni fogok.
3/16 anonim válasza:
Miért lenne nagy?
Neked is olyan sima a bőröd, a terhesség szépítette meg, vagy huszonéves vagy? Mostanában annyi ilyen sima szép bőrt látok, hogy irigylem :D
5/16 A kérdező kommentje:
Köszi lányok, én néha már olyan nagynak érzem :) igen, 24éves leszek, gondolom azért látod simának, meg hát a gének :D mindenkinek nagyon boldog babavárást kívánok. 30hetes kismama! Te hogy bírod ezt a hőséget?
2010. júl. 13. 20:18
6/16 anonim válasza:
Szia! Ugyanolyan tÍpusnak tünsz mint én, én is aggódtam,hogy túl nagy a hasam de ezek szt már legalább ketten vagyunk kiknek ekkora;)
7/16 anonim válasza:
Nezd csak az enyem ekkora :))),27 hetesen keszult,egy hete:D.Gyonyoru szep kisfiu lakik benne,es en nagyon buszke vagyok a pocimra,hogy igy kikerekedett.Lesz az meg nagyobb is,es en alig varom :)))
Kellemes babavarast,es konnyu szulest :)).
Akkor te is oktoberre varod,ugye?
8/16 anonim válasza:
hoppa,elfelejtettem beilleszteni az oldalat,de itt is van
Amugy en is 24 leszek szeptemberben :))
9/16 anonim válasza:
[link] tudom miert nem nyitja ki,de ha nem is lathato,kb akkora mint a tied,es en is csak 4 kg-ot hiztam :)
10/16 A kérdező kommentje:
sajnos a képet nem nyitja meg valamiért, mi szeptember 30-ra voltunk elsőre kiírva mensi szerint, de utána a dokim azt mondta szeptember közepe inkább esélyes. hát kíváncsi leszek... :) nagyon boldog babavárást kívánok neked, és jó egészséget!
2010. júl. 13. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!