Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem túl nagy a pocakom?...

Nem túl nagy a pocakom? 28hetesen?

Figyelt kérdés

nem sokat, összesen 4,5kg-ot híztam eddig, a héten töltöm a 29. hetet...

[link]

2010. júl. 13. 19:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem nagy a pocid! Én most vagyok 25 hetes és nagyobb mint a tied! Nagyon büszke vagyok rá, és a benne lakó kislányunkaa is!
2010. júl. 13. 21:19
 12/16 anonim ***** válasza:

[link]

Ez egy 22 hetes fotó. Sokan 32-re tippelik inkább :DDDDDD (második baba. elsőnél feleekkora volt)

2010. júl. 13. 21:44
 13/16 anonim ***** válasza:
A 20:39-nél azért nem nyitja meg a képet, mert a pontot le kell törölni a végéről (jpg legyen csak, pont nélkül). Próbáld ki, úgy neked is megnyitja
2010. júl. 13. 22:43
 14/16 anonim ***** válasza:
2010. júl. 13. 22:45
 15/16 anonim ***** válasza:

tenyleg nem nagy, ne izgulj, pont jo. Nekem is hasonlo volt 30 hetesen es az enyem kicsinek szamitott mindket babaval, az elso terhesseg a 25. hetig nem is latszott, de a masodik sem igazan 23. hetig.

Volt olyan munkatarsam (minden nap lattuk egymast, de nem voltunk beszeleviszonyban), aki akkor tudta meg, hogy babat varok, amikor szulesiszabira mentem. :-)

2010. júl. 14. 10:19
 16/16 anonim ***** válasza:

Hah, tök jó! Én is ennyit szedtem fel eddig, és kb. a pocim is ekkora, és én is ennyi idős vagyok. :)

Kíváncsi vagyok, mekkora leszek a végére...

Nekem kiscsajom lesz. :)

Boldog babavárást!

2010. júl. 14. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!