Leszállt a pocakom, és azóta eléggé cudarul vagyok. Szerintetek sok van még? Tapasztalatok?
3-4 napja szállt le a pocakom, de teljesen nyivlánvalóan. Előtte komoly légszomjam volt, folyton küzdöttem a savval, és alig fért vmi a gyomromba. Azóta teljesen megszünt a légszomj, semmi sav, folyton ennék, és látszik is, hogy lejjebb van.
Viszont azóta folyton be van feszülve a pocakom, feszít a gátam, nyilalgat a hüvelyem, sok a jóslóm, főleg este, erősek, és rendszeresek, a derekam olyan, mint a beton, a cicim pedig feszül, és csordogál belőle a tej.
Második babámat várom, ő 38+5-re jött 4300g-mal, most 36+0 vagyok. Szerintetek sok van még? Elég rosszul viselem :(. Létezik, hogy még egy hónapig ez lesz?
Hát eléggé "közel a szülés" tüneteid vannak.Egy hetet még ki kéne bírnod,hogy ne legyen koraszülött a baba,ha jól tudom!
Feküdj és pihenj sokat!
36hkm
Én vagyok a ritka példa,ellen példa.nekem 31 hetes uh-on mondta a dokim,hogy leszállt a pocakom(a tünetek nekem is azota enyhültek,söt teljesen elmultak:gyomorégés,sa...).Azota sok joslom van,és egyre erösebbek.
35+6 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!