Beindult a szulesem? 39 hetes vagyok. Fog ennel jobban fajni? Mi tevo legyek?
Figyelt kérdés
Tegnap hajnal ota fajogatott a hasam alja kb.10 percenkent.De tegnap este ota mar eleg erosen!Volt egy s.vetelesem ahoz tudnam hasonlitani a menszi szeru gorcsoket!!!!!Ejszaka mar alig aludtam!Folyamatosan begorcsolt!De mivel nagyon almos voltam nem tudtam figyelni az idot!Most tobb mint 1 oraja nezem.5-7 perces fajasaim vannak.Erosen begorcsolok kb. fel percre aztan elmulik.A parom dolgozik.Elso babank.Fog ennel jobban gorcsolni a hasam?Nem akarok bemenni a korhazba amig nem muszaj nem szeretnek orakat,fel napot ott fekudni.Szerintetek mit tegyek?Itt az ido?Ezek a fajasok mar nem mulhatnak el?Neha olyan erzesem van mintha nagy wc-ni kellene es hanyingerem van.De eggyiket sem kell csak ugy erzem.Nagyon felek!Nem birom a fajdalmat!Ez a gorcsoles is sok mar nekem.Mi lesz a szulesnel?Adjatok tanacsot legyszi!!2009. máj. 29. 08:45
11/12 A kérdező kommentje:
Elmente a korhazba.De haza is kuldtek.A szules korai szakaszaban vagyok.1 ujnyira nyitva.Azt mondta beindulhat a szules akar 1 ora vagy 5 nap mulva is.Nem lehet tudni!De jo volt hazajonni!Nagyon ijeszto volt a korhaz.De elobb utobb ugyis tul kell rajta lennem!!!
2009. máj. 29. 18:05
12/12 anonim válasza:
szia! sajnálom, azt hittem, most ahogy olvasom a kiírásod, és a hozzászólásokat, hogy már túl vagy rajta mostanra. igen, sajna az első baba hajlamos szép komótosan jönni, én is így jártam ahogyan te, de akkoriban még nem küldtek haza, vártak, és két ujjnyinál burkot repesztettek. de mostmár mindenképpen figyelj, gondolom mondták is, mert az is lehet, hogy csak a kórházi megijedés a stressz miatt állt le,és otthon pedig majd megint felgyorsulnak az eseméynek. én azt tanácsolom neked, ill nem is, én így csinálom majd inkább azt mondom neked, nemis tanács, mert nincs két egyforma szülés, szóval, én a másodiknál már csak 2-3 percesekkel mentem,m ikor már összegörnyedtem a fájásoktól, most is így tervezem! remélem megint bejön, mert a második így gyorsan jött, 2 óra volt. bár annak már majd 8 éve, azt mondják, ilyenkor már olyan mintha először szülnék, midegy, én csak a legvégén megyek majd, itthon vajúdni jobb. hát, minden jót neked!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!