Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma tologattam könnyebb butorok...

Ma tologattam könnyebb butorokat, és anyosom letolt h nehogy baj legyen h hamarabb szülök meg nem tom még mi? Baj lehet ebből? Szidást nem kérek, egyszerűen csak beindult a rámolhatnék!

Figyelt kérdés

Az mitől függ h esetleg valakinek hamarabb érik a lepény??

26+6km

2011. márc. 30. 16:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Az emelgetés és tologatás beindíthatja hamarabb. Nálam is így volt.
2011. márc. 30. 17:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha egészséges a terhességed, és nem a gardróbszekrényt emelgetted, hanem odébbtoltál pl egy asztalt, vagy egy könnyebb kanapét, semmi bajod nem lesz. Főleg nem 26 hetesen. Ha ilyesmi beindítja a szülést ilyen idősen, ott amúgy is nagy gond van. A lepény érettsége attól függ milyen a vérellátása. Ez független attól hogy tologatsz-e bútorokat. Én 38 hetesen rendeztem át a gyerekszobát. A kétajtós szekrényt is tologattam, és ablakot pucoltam, létráztam. Helyes a hozzáálásod. Csak babát vársz, nem beteg vagy. Nem kell túlzásokba esni, de gondolom felnőtt emberként ezzel te is tisztában vagy. További jó babavárást!
2011. márc. 30. 17:28
 3/6 anonim ***** válasza:

Normális lefolyású, első terhességnél, a 36. héten napközben megemeltem az ágyneműtartót, éjjel már szivárgott a magzatvíz, hajnalban megszületett a gyermek.

Utólag modellezve az eseményeket, éreztem is emelés közben, hogy történt valami, de aztán egész nap nem gondoltam rá..

Könnyebb tárgyak mozgatása nem hiszem, hogy ilyesmit okozna, de el a kezekkel mindenféle bútortól! :-)

2011. márc. 30. 19:31
 4/6 anonim ***** válasza:
ez utólag derül ki, de általában az én ismerőseim, akiknél probléma lépett fel, csináltak valamit korábban.
2011. márc. 30. 22:45
 5/6 A kérdező kommentje:
kedves utolsó!milyen probléma?
2011. márc. 31. 08:07
 6/6 anonim ***** válasza:

ha akartam volna leírtam volna, de nem akartam. Tényleg nem. Majd 15 hét múlva, ha túl leszel a szülésen és érdekel még leírom. Most pihenj és ha rád jön a rámolhatnék, inkább menj sétálj egyet, az idő is szép.

Boldog babavárást neked.

2011. márc. 31. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!