Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Beindult a szulesem? 39 hetes...

Beindult a szulesem? 39 hetes vagyok. Fog ennel jobban fajni? Mi tevo legyek?

Figyelt kérdés
Tegnap hajnal ota fajogatott a hasam alja kb.10 percenkent.De tegnap este ota mar eleg erosen!Volt egy s.vetelesem ahoz tudnam hasonlitani a menszi szeru gorcsoket!!!!!Ejszaka mar alig aludtam!Folyamatosan begorcsolt!De mivel nagyon almos voltam nem tudtam figyelni az idot!Most tobb mint 1 oraja nezem.5-7 perces fajasaim vannak.Erosen begorcsolok kb. fel percre aztan elmulik.A parom dolgozik.Elso babank.Fog ennel jobban gorcsolni a hasam?Nem akarok bemenni a korhazba amig nem muszaj nem szeretnek orakat,fel napot ott fekudni.Szerintetek mit tegyek?Itt az ido?Ezek a fajasok mar nem mulhatnak el?Neha olyan erzesem van mintha nagy wc-ni kellene es hanyingerem van.De eggyiket sem kell csak ugy erzem.Nagyon felek!Nem birom a fajdalmat!Ez a gorcsoles is sok mar nekem.Mi lesz a szulesnel?Adjatok tanacsot legyszi!!
2009. máj. 29. 08:45
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Nem folyt el a magzatvizem,sem a nyakdugo nem ment el,se verzes vagy ilyesmi!
2009. máj. 29. 08:46
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Szerintem szép lassan készülődj zuhanyozz le értesítsd a férjedet,és indulás a kórházba!! Jó babázást!!
2009. máj. 29. 08:50
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha folyamatosan jönnek a fájások, és 5-7 percesek, szerintem készítheted magad, és a cuccosodat, és mehetsz a kórházba. Szerintem szülsz. Frontoknál amúgy is beindul a szülés. Na meg időben is ott vagy. Nekem is 6 nappal a kiírt dátum előtt jött a lányom. Ne szenvedj sokat, ott a kórházban pedig biztos kezekben lehetsz. Ja, és nekem sem ment el sem a vízem, sem a nyákom.

Kitartás

2009. máj. 29. 08:50
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Először is ne aggódj. Fog ez még jobban is fájni, de ki fogod bírni. Ha 5 perces fájásaid vannak, és úgy érzed mintha kakilnod kéne, akkor lassan indulnod kéne a kórházba. Semmi esetre se maradj egyedül otthon. Nem törvényszerű, hogy elmenjen a magzatvized. Pakolj, hívd fela férjed és indulj.
2009. máj. 29. 08:51
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem készülj és indulj!Ma már biztos babázol!:)

Könnyű szülést!!!!

2009. máj. 29. 08:52
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Szedd össze a cumódat, a férjedet és induljatok a kórházba. Sok sikert és kitartás
2009. máj. 29. 08:53
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Először is nyugodj meg! Úgy néz ki beindult a szülésed, 5-7 perces fájásokkal már be kell menni a kórházba. Zuhanyozz le, rakd össze a cuccaid, hívd a férjed vagy egy taxit!

Igen, ez ilyen fájdalmas, de hamar túl leszel rajta és fantasztikus lesz a babóddal lenni!

A kórházban segíteni fognak, elmondják hogyan vedd a levegőt és hogyan helyezkedj stb, hogy minél gyorsabban és fájdalommentesebben történjen meg a szülés.

2009. máj. 29. 08:53
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Én is könnyű szülést kívánok! Igen ne szenveszd magad, szólj a férjednek és menjetek a kórházba!

Majd, ha hazajötettek és időd engedi jelentkezz!

2009. máj. 29. 08:57
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Így van! Ideje készülődni testileg és lelkileg is. Valóban fog ennél még sokkal jobban is fájni, de gondolj arra, hogy ennek a fájdalomnak értelme van! Nem sokára végre megláthatod, karodban tarthatod azt a kis lényt, akire már hónapok óta vársz. Nyugodj meg, a kórházban jó kezekben leszel, ott majd mindenki azon lesz, hogy Nektek segítsen! Könnyű szülést és sok boldogságot a babával!
2009. máj. 29. 09:20
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Elsőbabás Kismama!

Eljött a nagy pillanat. Azt mondanám neked, amit a nagymamám mondott, és igaz is. Mindig arra gondolj, hogy ez még semmi, ennél még jobban fog fájni. Amikor már úgy érzed, h nem bírod tovább: megszületik a manó.

Nagyon könnyű szülést kívánok, és ne félj. Pozitív hozzáállás! Minden rendben lesz! Nyugtasd a babádat és magadat is! De jó neked, nemsokára láthatod a kismanót, aki értelmet ad az életednek.

4 és fél hetes kismami

2009. máj. 29. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!