Ki várja a babáját 2012 junius 15-re? Milyen nemü babátok lesz?
Én is június közepére vagyok kiírva:) Holnap megyünk a 18 hetes genetikai UH-ra, a nemét remélem holnap megtudjuk, én kislányt érzek:)
Ti érzitek már a mocorgását?
3-as ikres vagyok.
Nem félek, mert még nem foglalkoztam ennyire a jövőképpel. Ami biztos, azaz, hogy itt lesznek. Reménykedünk benne, hogy áldott jó gyerekek lesznek :)))))))))
Egyébként pedig szerencsére van segítségem mind a két család részéről, akik naponta tudnak jönni. Az biztos, hogy az eleje, főleg az első 6 hét maga lesz a pokol, de csak túl éljük.
Egyébként pedig örülök neki, mivel 2 gyereket szerettünk volna, de így letudjuk őket + van egy ráadásunk is :))
Eredeti tervben azért úgy szerepelt, hogy most 1 gyermek, 2-3 év múlva a 2.
De, az élet kiszámíthatatlan és bolondos :))
Teljesen természetesen sikerültek, nem volt semmilyen beültetés.
A 4. próbálkozásra estem teherbe, nálunk a családban vannak ikrek. Valószínűleg a genetika az, ami közrejátszott.
17:24-es vagyok.Nekem is császár volt ez első és szintén kislány.Mi lányt is szerettünk voln.
De 3.ra jöhetne a kispasi.A doki azt mondta,h kb 2 évet kell várni és utána lehet nyugodtan.
Sziasztok!
10.ik vagyunk tegnap az ultrahangon kiderült a kislányunk mellé,egy kisfiú érkezik. :)
Sziasztok!
Június 15-re vagyok kiírva és kislányom lesz egy két éves kisfiú mellé!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!