Mekkora volt a babatok 36-37 hetesen? Egy kicsit aggódok.
igazából nem is tudom,mit gondoljak.a méretei:
BPD:92mm
HC:291mm
AC:286mm
FL:73mm
Becsült súly:2434g
A doki a végén kérdezte,mekkora volt a lányom ennyi idősen,ő 2800g és 52cm volt.azt mondta,lehet,hogy valamit biztos elszámolt.volt valakinek ennyi idősen ekkora a babája?
Az én babám 33. hetes uh adatai a következők:
BPD: 84 mm
AC: 291 mm
Femur: 64 mm
Becsült súly: 2170 gr (+/- 10%)
Viszont én 180 cm vagyok, a párom pedig 194 cm. Mondta a szonográfus is, hogy csodálkozna, ha nem lenne nagyobb az ilyenkor átlagosnál, bár sok értéke teljesen átlagos.
Szerintem az eredményeid tökéletesek, hacsak nem vagytok mindketten profi kosárlabdázók :)
Boldog babavárást kívánok.
33 h km
Még a babánk nem született meg, de a 35.hét végén 2250g, a 38.hét végén 2600g volt. Mondta a doki, hogy átlag alatti a súlya, de ez nem jelent semmi rosszat. Olvastam itt más anyukákat is, s többnek volt pici babája, s minden rendben volt velük és idekint behozták társaikat.
De persze a doki is tévedhet.
De szerintem az előző baba alapján se lehet következtetést levonni.
Nekem kisebb volt, már nem emlékszem én sem pontosan az értékekre, de 2-3 héttel volt lemaradva. Ezért be is fektettek a kórházba. A végén a 40. héten szültem 2520grammal és 47 cm-rel EGÉSZSÉGES kicsi fiamat.
Szerintem ne aggódj!
2x fektettek be amikor először voltam és már "meguntak" az akkori mérés szerint 1 hét alatt "hatalmasat" nőtt a kisfiam, és ezért kiengedtek, de aztán 2 hét múlva megint be kellett feküdnöm, mert az akkori uh megint sokkal kisebbnek mérte. (Persze akkor mérték a jót) Aztán már szülésig bent voltam.
36 hét+3 naposan:
BPD:90mm
HC:314,8mm
AC:315,7mm
FL:69,7mm
becs.súly:2733 gramm
40hét+2napra született 4070grammal és 58 cm-rel,37 cm-es fejkörfogattal,kisfiú.
Egy csöppet elmérték,mert ennyit nem hízhatott 3 hét alatt.
Ne idegeskedj!
Jelentkezem.Kicsit nagyobb volt a fiam:-)
BPD:93mm
HC:331mm
AC:339mm
FL:73mm
Becsült súly:3291gr.
Ha eddig minden méret "normális"volt,akkor valószínűleg a doki elmérte.Az én fiam nagy volt már a 12.heti UH-n is.Nagynak is született.4430gr és 61cm.Ne akarj ekkora babát.Ha még fél kilót hízik akkor is tökéletes,formás babád lesz.És lehet hogy többet is hízik:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!