Én 2012 június 2-re vagyok kiírva és kisfiú lesz. :)
2012. jan. 22. 16:18
2/19 anonim válasza:
kislány :) Neked?
2012. jan. 22. 16:18
3/19 anonim válasza:
Június 27 és még nem tudni mi lesz.
2012. jan. 22. 16:40
4/19 anonim válasza:
Június 29 -re várjuk a nagy csodáinkat. Hármas ikrek.
Eddigi vizsgálatok alapján két kislány és egy kisfiúnk lesz.
Viszont ez még korán sem 100%, mert alig lehet őket látni.
A szülésnél minden kiderül, az biztos, hogy császár lesz és kiírt időpont előtt 1 héttel már bent kell feküdnöm, ha addig kibírjuk :)
2012. jan. 22. 16:48
5/19 anonim válasza:
Hú utolsó! Nem félsz attól, hogy fogod bírni? Nekem egy babám lesz, ő lesz az első, és már most azon aggódok, hogy fogok szerepelni anyaként.
3 baba? Minden elismerésem, nagyon bátrak vagytok. Boldog további babavárást, és sok boldogságot majd a kicsikhez.
2012. jan. 22. 16:54
6/19 anonim válasza:
én junius 1-re vagyok kiirva de az uh-n ugy feküdt hogy nem lehetett látni
2012. jan. 22. 17:30
7/19 anonim válasza:
Jún. 15-re várom és ha minden igaz, kislányka, de nagyon nem akarta mutogatni, szégyellős a drágám. :-)
Ő már a harmadik, van egy 3 és fél éves kislányom és egy másfél éves kisfiam. :-)
Gratulálok minden babavárónak és különösen minden jót a hármasikres kismamának!:-)
2012. jan. 22. 17:32
8/19 anonim válasza:
Május 31-től június 8. volt már időpont.Mensi szerint júni 1.-és kislánynak mondták eddig a genetikai Uh.-on is meg utánna a sima dokim is.Majd kiderül.Bocsi hogy megkérdezem 3as iker babás,de a tiéd is lombikos?!Ha nem akarsz ne válaszolj!Nekünk majdnem kettő lett,csak az ikertesó elment a 10 hét környékén. :-( De remélem a mi kis egykénk már nagyon erős és kitartó.Boldog babavárást mindenkinek!
2012. jan. 22. 18:02
9/19 anonim válasza:
Június 16-ra várjuk. Szerdán tudtuk meg, hogy kisfiú lesz. Második babánk lesz, már van egy 2 éves kisfiunk.
2012. jan. 22. 18:18
10/19 anonim válasza:
júni 12 re várjuk,holnap megyünk uh-ra.Már nagyon kíváncsi vagyok,minden rendben van-e,és természetesen a nemére is. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!